کارمزد انتقال ارز در تراست ولت

با سلام.
بسیاری از نظرات رو خودم و ابتدا نمی‌خواستم نظر بدم ولی وظیفه خودم می‌دونم صحبت کنم.
با احترام فراوان به نظر دوستان،نظرات خیلیا بدون منطق قوی و مستدل بود چه اونایی که گفتن صعودی چه اونایی که گفتن نزولی.
خیلی عجیبه که خیلیا تحلیل فاندامنتال رو در نظر نمیگیرند.نرخ بهره و اخبار مربوط به فدرال رزرو و سیاست دولت ها علی الخصوص آمریکا
این روزا من هر چی خبر در مورد بیت کوین میبینم همش مثبته.تا جایی که حتی رابرت کیوساکی هم نظر مثبت داره!.واقعا اینایی که میگن بازار نزولیه با چه منطقی میگن.
از نظر تکنیکال که اصلا نزولی نیست از نظر اخبار و فاندامنتال هم اصلا
بقیش رو هم خدا می‌دونه.علم بشر محدوده!

باید بریزه لانگ خیلی زیاده

مشکل اینجاست که میگن نزول و صعود ولی نمیگن در چه تایم فریمی در یکدقیقه یا یک سال؟؟ همه چی به خود آدم و اینکه دقیقا در این مارکت چکاره است برمیگرده! تایم فریم پایین که صعود و نزول باهم هستن ولی تایم بالا که ما فقط صعود دیدیم و میبینیم حالا تا کی و کجا فقط خدا می‌دونه!

خدا چرا باید براش مهم باشه ک بازار کریپتوکارنسی ب کجا ختم قراره بشه؟ چرا باید از بین میلیاردها میلیارد کهکشان ،ب راه شیری اصن اهمیت بده؟ :joy::joy::joy:

وقتی همه اینا نظراتشون مثبته یاد بورس سال 99 و کسری بودجه و بدهکاری 32 تریلیون دلاری آمریکا می افتم

اخر جملت :grinning_face_with_smiling_eyes:. علم خودت محدوده

از اون نظر ک تو سقفه چند ماهشه و بیت همیشه وقتی فرو میکنه ک همچی گل و بلبله…

اتفاقا به این نظرات مثبت باید بیشتر شک کرد

اونایی که میگن نزولیه نقد هستن و از بازار جا موندن و از سوزش این حرف رو‌میگن خخخخخخ

الان که منفی شد داداش امکان داره حمایت ۶۸و۳۰۰ رو هم بشکنه تو هم وعده بدون دلیل نده. حداقل بگو ۶۸.۳۰۰ و ۶۶.۸۰۰ رو از دست نده هنوز صعودیه
درسته صعودیه ولی همین اومد پایینش تا ۶۶و۸۰۰ الت کوینا رو پودر میکنه بدیخت مبشیم