سلام میشه یکی منو راهنمایی کنه لطفا
من توی تراست ولتم چند تا ارز مشکوک دارم و میخوام توی پنکک سواپ بفروشمشون ولی از این که قابل فروش باشن یا نه مطمعا نیستم
وقتی توی پنکک سواپ اقدام به فروش میکنم همه چیز درسته و تعدد ارز و قیمت ارز رو نشون میده و مثلا هزار تا ارزم رو با ده تا ارز کیک تعویض میکنه همه چی درست پیش میره تا این که میخوام تعویض رو انجام بدم گزینه کمبود موجودی رو میزنه و میگه بی ان بی نداری و موجودیت رو افزایش بده
میخوام بدونم اگر واقعا با این جزییاتی که عرض کردم خدمتتون ارز هام قابل فروش هستن من هم هزینه کنم و بی ان بی بخرم و این چند تا ارز رو بفروشم و اگر نه که بی خودی بی ان بی نخرم چون دستم فعلا خیلی خالیه
تبدیل کن به بی آن بی چون باید کارمزد بدی درست میگه شما تبدیل کن به بی آن بی ارز رو بعد با خود بی آن بی خرید بزن
دست نزن کیفت هک میشه
این ارزا نا معتبرن اکثرا ی جا و به ی شکلی که متوجه نمیشی وصل میشن به کیف پولت و اینکه اگه بی ان بی داشته باشی اونا هرچی دارن که به اون ارز ربط داره خالی میکنن بهترین کار اینه ارزی رو که داری صرافیش رو پیدا کنی بفرستی اونجا بفروشی اگه ارز معتبر باشه خب تو صرافی پیدا میشه معتبر نباشه الکی و دزدی و فریب و فیشینگ و خالی کردن کیف پول تقریبا قطعیه و اینایی که میگن ارزامون نیست و خالی شده فقط وفقط از همین روش خالی شده وگرنه کیف پول تراس ولت حتی ی مورد هم نداشتیم هک شده باشه قربانی خودش با دست خودش وصل میشه به کیف پول دزد در اصل مثل ماهی میمونه برای طعمش ی هزینه میکنن ی تیکه گوشت یا کرم یا نون میخرن وصل میکنن قلاب که ماهی بزرگتر شکار کنن هیچ کس محض رصای خدا به کسی ارز نمیفرسته البته مورد داشتیم خود تراست ولت یا ریپل چند سال پیش ارز تراست ولت به دارندگان کیف پول هدیده دادن و چند سال بعد ارزش پیدا کرده ولی این موارد توسط شرکت بزرگ مثل تراس ولت و باینسس انجام شده و تکرار نداشته همین امر باعث میشه بعضیا فکر کنن شاید مثل اون موقع هدیه واقعیه و فریب میخورن