درود. با سرمایه مردم اگه وجدان دارید بازی نکنید. همین الون ما را نابود کرد. تارگت چی. کشک چی. هموطن عزیزم با هوش و دقت خرید کنید. طمع نداشته باشید. این بازار ریسک هست. اینایی هم میگن تحلیل همش کشک هست. گول سفسطه گری را نخورید. انشا الله همتون پرسود و برکت باشید.
دوست عزیز شما ضرر کردی قرار نیست کسی خرید نکنه شما معلومه کل سرمایتو بدون مدیریت سرمایه وارد این ارز کردی و تو ریزش بیتکوین که ۲سال قبل داشت کل ارزها ریزش داشتن و این نوع ارزها بیشتر .برای همین است که میگن با پولی وارد بازاربشوید که اگه رفت هم به زندگیت لطمه نخوره من خودم چندسال پیش از همین الون سود خوبی کردم موفق و پیروز باشید.
بابا تو دیگه کی هستی دست شیطون بستی
یبار میگی الان وارد بازار شدم یبار میگی هولد کن یبار میگی دلسوزتونم
خب دلیل حرفاتون چیه ؟!
بنظرم اون کسی که آگاهی و سواد داره میدونه من اینجا فقط همین یک نظر را گذاشتم. امثال شما متاسفانه ذهن مردم را گمراه میکنید. بنده فقط واقعیت را توی این نظر گفتم نه گفتم بخرید نه هم گفتم نگه دارید دلسوز هیچ کسی هم نیستم
دوست عزیز انشالله همیشه پر سود و برکت باشید
دلیل حرف هام را میخوای. قیمت این ارز را برو کامل از روز شروع تا الان چک کن ببین روی بیت 67 هزار سه سال پیش چقدر قالب کردن به مردم . دوم لیدر های که توی ایران داشتن و تبلیغات سنگینی که میکردن و امثال ما هم اون زمان واقعان نمیدونستیم چه خبره. هرچند من بعد از یاد گیری و آموزش و تلاش های خودم فهمیدم و یاد گرفتم ولی تاوان سنگینی دادم. ولی همیشه یه چیز را خوب یاد گرفتم بدون آگاهی و تحقیق هیچ ارزی را خرید فروش نکنم. اینا سه سال پیش خیلی ها را با همین ارز الون داغ کردن که بنده شخصان مقصر اصلی را هموطن های خودمون میدونم که تبلیغات بی خود و بدون اساس و فقط جهت خالی کردن جیب مردم میکردن. همیشه هم خدا خودش جای حق هست امیدوارم که هیچ کدومشون توی زندگی خیر نبینن.