اهمیت تبلیغ و برنامه ریزی برای ارز

با سلام خدمت کلیه دوستان

• مهمترین علت پیشرفت یک ارز ،تبلیغ و افزایش تقاضا برای اون هست.
  • برای ارز خریداری یک هدف در نظر بگیرید و با برنامه عمل کنید.که چه چشم اندازی برای اون در نظر دارید.
    -انتقال ارز به کیف پول یا ماندن اون در داخل صرافی آنچنان فرقی ندارد.
    -احتمال ریزش موقتی در طی بازه ی زمانی چند ماهه پیش رو وجود دارد و این کاملا طبیعی است.پس با منفی خوردن و با توقف رشد ،اقدام به فروش نکنید و صبور باشید.
  • دوستانی که مشکل در امر خرید دارند،در همین پست اعلام کنند ،در حد توان،تجربه و سواد ناچیزم راهنمایی میکنم.

نکته آخر:
اگر خواهان پیشرفت این ارز هستید .اون رو تبلیغ کنید چه بین دوستان،چه در شبکه های اجتماعی و…
با تشکر از ادمین محترم که جهت پیشرفت همه ی هموطنانم، همراه میباشد.

ممنون لطف میکنی به زبان ساده بفرمائید چه جوری این ارز رو بخریم ، از صرافی ایران چه ارزی رو منتقل کنیم به هات بیت و …

باسلام لطفا راهنمایی کنین من ۳میلیون اتریوم بخرم از بیت ۲۴ با کسرکارمزدس میشه ۲۵۰۰ببرم تراست والت انجا چقدر کارمزد میشه چقدر شیبا میتونم بخرم میگن باید آخرش ۶تا صفر بایرد باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین لطفا ادمین جان تایید کنین جوابمو بگیرم

سلام.
پیشنهاد اول انتقال تتر هست از صرافی ایرانی و ارسال اون با trc20 به صرافی hotbit هست.و با همون خرید بزنید داخل صرافی. کمترین کارمزد همین میشه

پیشنهاد میکنم دوستان کانال تلگرامش روعضوبشن.وتصویرپروفایل شون رو همین ارز بزارن خیلی موثره

سلام
ببخشید در مورد صرافی هات بیت صحبت های متناقضی میشه واقعا هرچی سرچ کردم نتیجه قطعی برام در پی نداشت
به نظر شما این صرافی معتبره رتبش در کوین مارکت کپ هم بالای ۱۰۰ بود
آیا هولد ارز داخل خود صرافی مشکلی ایجاد نمیکنه برامون
ممنون

بسیار عالی. پیشنهاد خوبی بود.
امکان گذاشتن لینک کانال تلگرامی نیست اینجا.ولی خیلی راحت میتونید با سرچ پیداش کنید .حتی گروه فارسی زبان ها رو

آفرین آفرین آفرین خیلی خوشم امد از نظرت
دمت گم
لایک دری دداش گولوم :+1::+1::+1:

این حرف ها در مورد همه چیز وجود داره.
ولی اینکه صحت داره یا نه رو به شخصه نمیتونم تایید و رد کنم.چون مسیولیت اخلاقی اون رو نمیتونم به گردن بگیرم.
فقط میتونم عرض کنم که خود من شیب رو از هات بیت طی چند بازه زمانی خرید انجام دادم و همونجا هم گذاشتم مونده.و انتقالش ندادم به ولت دیگه ای.