شیبا: هولد یا فروش فوری؟

دوستان شیبا سهم خوبیه اونایی الانم خیلی داره اوج میگیره باخبرهایی که اومده ولی اگه یه روزه میخوای پولدارت کنه همین الان حتی اگه تو ضرری بفروش چون داری خودتو داغون میکنی شیبا یه سهمی هست که باید بخری قیدشو برنی بعد یهو بیای ببینی دلار رو رد کرده اونموقس که پولدار میشی

الکی به مردم دلگرمی نده، شیبا هیچ وقت قیمتش به ۵۰ تا تک تومنی هم نخواهد رسید ، چه برسه به یک دلار،دو سال و شش ماهه خریدم ، هنوز به پول خودم نرسیدم ، با اینکه بیت کوین سقف قبلیشو رو ده بار تاچ کرده، شیبا هنوز با سقف قیمت قبلیش ۱۵۰ درصد فاصله داره

شما هرموقع فرق سهم و ارز رو فهمیدی بعدش نظر بده

متاسفانه توی اوج قیمت خرید کردین
اشتباهی که اکثرا انجام میدن و متاسفانه متضررمیشن

مگه دوسال شیش ماه پیش قیمتش رو چند بوده که خریدی به پول خودت نرسیدی که ما این قیمتی که میگی ندیدیم بفروشیم؟؟؟؟

شما بد موقع خرید کردی دلیل نمیشه ارز خوبی نباشه
باید بدونی کی وارد شی ک خارج شی برای نوسان
برای هولدم فقط صبر میخاد

دوست عزیز شیبا ارز خوبیه نه سهم خوبی:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

من رو قیمت ۰۰۰۰۵۸ خرید کردم ، مشکل خرید من نیست ، شما لپ کلام بنده رو نگرفتین، عرض بنده اینه: وقتی بیتکوین و فلوکی و خیلی از ارزها سقف قیمت قبلیشو نو تاچ کردن و بعضی از ارزها هم حتی خیلی بیشتر از سقف قبلیشون رشد کردن ولی شیبا با سقف قبلی اگه بخوام دقیق بگم حدودا ۲۰۰ درصد فاصله داره یعنی که این ارز اگه بخواد خودشو جر بده نهایتا میرسه به همون سقف قبلی که ۰۰۰۰۸۸ هست و حتی در بعضی از صرافیها تا ۰۰۰۰۹۲ هم رسیده بود. پس الکی خودتونو دلخوش نکنین، سالی که نکوست از بهارش پیداست. شما دنبال کدوم الت سیزن هستین؟ الت سیزن شد و شما خواب بودین . حدودا از یک ماه قبل پاداش ماینر بنده نصف شده ، شما دنبال کدوم هاوینگ میگردین؟؟؟ شماها فکر میکنین که قراره بعد از هاوینگ حلوا پخش کنن؟ نه داداش از این خبرا نیست. اگه میتونین هر روز نوسان بگیرین و به استراتژیتون متعهد باشین. سرکه نقد به از حلوای نسیه

اتفاقا بنده الان دقیقا همین کار رو میکنم و هر روز نوسان میگیرم ، خیلی راحت مثل مو کشیدن از ماست. یه توصیه هم به هولدر ای عزیز دارم ، اولا : معلوم نیست که ارزی که شما انتخاب کردین و میخواین هولد کنین رشد زیادی بکنه یا نکنه . دوما : اگه یکی از ارزها یی هم که هولد کردین رشد بکنه ، فکر نکنین تا اخرین قیمت رشدش میتونین هولد کنین و تشخیص بدین که قیمت نهایی این ارز کدوم قیمته. سوما: مگه شما از عزرائیل برای عمرتون قبض دریافت کردین که تا کی زنده این؟؟؟؟ پس پسر و دختر خوبی باشین و از داشته هاتون در زمان حال لذت ببرین. به قول خود شما ها ، این عرایضم بماند به یادگار ۱۴۰۳/۱/۱۰