بررسی سولانا

اون دوست مون که فرموندن سولانا کاری به بیت نداره و رشدش رو میکنه و این حرفا و فایل رو شت کوین خوندند باید چند نکته بگم :

اول این که مدیران سولانا سیاست های بازار رو خیلی بهتر از مدیران فایل تشخیص دادند و تونستند به هر روشی قیمت ارز شون رو بالا ببرند ، مثل بولد کردن میم کوین های زیر مجموعه این اکوسیستم که زیاد هم هستند و نقدینگی زیادی رو جذب کردند

دوم این که توسعه دادند شرکت رو و مشکلات رو برطرف کردند / از جمله پایین اوردن هزینه ها که همین باعث رقابت بین سولانا و اتریوم میشه

و این رو هم باید بدونید که دو شرکت غیر از فایل کوین دارند روی ذخیره سازی داده ها کار میکنند ، یکی از اونا اتریوم هست و فایل باید با دو شرکت دیگه رقابت کنه!

طبق بررسی هایی که من انجام دادم فایل همچنان با ارزش است و در بلند مدت بسیار موفق ، اما باید تکرار کنم که از تک ارز بودن بپرهیزید/ حتی اگه خود بیت کوین رو هم فقط دارید!

خب خودتون هم دارید تایید می‌کنی که مدیران فایل هیچ کاری نکردن هر چقدر هم با ارزش فایده ندارن

بیشتر هدف این بود که دلیل رشد نکردن فایل رو مشخص کنم تا حدودی و رشد خوب سولانا ، این باور که فایل بخواد شت کوین باشه غلط هست

صد در صد شت کوین نیست ولی انگار هر سال یه سری شت کوین میاد اونا پامپ میکنن این آلت کوین های با پشتوانه در جا میزنن ریپل ،دات واقعا اینه قیمتشون خیلی از ارزهای دیگه