تحلیل و هولد دوج، کاردانو، استلار و پنگ

سلام
دوباره دوستان محمود جان زیاد اینجا نمیام بر بچه های تازه هر روز دارن زیاد میشن نمیشه اصلا حرف زد
مغشون داغه هیچیو قبول ندارد چه درست از آب در بیاد چه نه
به هر حال برای کوتاه مدت ۴۶ روز
دوج و کاردانو و استلا ر هولد کن بین ۳ و۴ برابر میتونی ببینی
دوج ممکنه تو این ۴۶ روز بازده ۵ برابری داشته باشه
و ارز peng زیر مجموعه سولانا کف قیمت هست ۲۰ دلار بخر فقط صراف ایرانی نداره تازه اومده.
ارزهایی مث استپن هم دیروز خرید زدن نهنگ ها به هر حال ۴۶ روز هولد کن میافته وسط های ماه می ارزهای استخراج پذیر هم میتونن پامپ کوچولو کنن مثلا لایت کوین ۹۷ دلار وارد شو هولد نکن لایت بدرد هولد نمیخوره بدرد ترید میخوره.

بازم دم مخ تازه واردا گرم! حداقل ندیدم هیچکدومشون خواب آدای ۳۶ دلاری ببینند! مخ شما خیلی داغ‌تره داداش

رامین جان بالاخره یه نفر پیدا شد تو بین ابن همه فضای منفی حرف درست بزنه
دوستان کاردانو رشد خوبی خواهد داشت فقط صبور باشید…

تو روت میشه حرف بزنی اصلا

اگر قرار به حرکت باشه همگی میرن .
دوج و غیر دوج نداره

دوج بعلتیکه ایلان با نتانیاهو بست در سه ماه پیش بله رشد زیادی خواهد کرد و یهویی هم خالی خواهد کرد.
کلا ارزهایکه ماله تیرو طایفه یهودیه رشد زیادی خواهد کرد و همونجورم با مخ پایین میاد
حالا میخواد سول باشه.
لایه دومی باشه.
لایه سومی باشه
ماله صرافی غیر متمرکز باشه.
حوضه گیم باشه.
اراجیفی حرف نزن.
توکه بلدی عدد ورود بده و خروج.رو هوا نپرون.
هرچند با یه فیبو ساده هم این اعداد در میاد ولی همینم بلدی نیستی ظاهرا

مدت ۴۶ روز ادا سه الی چهاربرابر میشه؟ کمتر حرف بیخود بزن مردم تو دردسر ننداز

سلام آقای رامین فری
لطفا نظر بدید رو کدام یکی ارز های سبدم بیشتر سرمایه گذاری کنم.این سبد فقط برای هولد است برای ترید نیست
سبد من فانتوم و ریپل و کاردانو و دوج کوین و بیم هست .
تشکر از لطف شما.

سلام آقای رامین فری جان.
لطفا یه نظری به درباره سبد هولد من بدید و بگید رو کدام ارز سبدم بیشتر سرمایه گذاری کنم .
من یه سبد درست کردم از ریپل و کاردانو و دوج کوین و فانتوم و بیمکس BEAM برای هولد.
تشکر از لطف شما

از اینکه کاردانو ارز خوبیه و نسبت به هم ردیف های خودش رشد آنچنانی نداشته و شکی هم نیست در آینده به قله های بالاتر از این قیمتی که داره میرسه ولی جریان 46 روز یک مقدار توضیح بدین استاد