انتقاد از فرهنگ بحث در مورد ارز

درود واقعا جای تاسف داره از اینکه فرهنگ ایرانی زمانی زبانزد بوده ولی امروزه دیگه خبری ازش نیست اینکه وقتی به برنامه ویو تریدینگ سر میزنی و میبینی خارجی ها چه کامنت هایی میزارن و ما چه کامنت هایی اونجا همه کامنت ها یا تحلیل ه اونم با نشون دادن نمودار و عکس یا کامنت ها امید بخش و راهنمایی همدیگه هست و یک کامنت حتی یکی از ناامیدی و اینکه بدبخت شدین و این ارز بده نیست و هیچ بخل و حسدی تو نوشته هاشون نمیبینی ولی اینجا تا ارز یکم میاد پایین عده ای معلوم الحال شروع میکنن که بدبخت شدین و تا نابود نشدین بفروشین و نمیره بالا و کلا سم و سم پاشی کارشونه اینجا اگر یه هموطنی یاد نداشته باشه و سوالی بپرسه جایه راهنمایی مورد تمسخر قرار میگیره و اینکه چرا اومدی تو ارز و این حرفا و کلی بدی دیگه پس کمی فقط کمی تامل کنین و بیاییم از امروز یکم طوری دیگه باشیم و همون فرهنگ غنی ایرانی رو نشون بدیم
آرزو میکنم به تمام آرزوهاتون برسین و پرسود و موفق باشین بدرود

درود به اون شرفت…

واقعا حرف درستیه

كاملا باهات موافقم من با نظرهاي تجربه دار و تحليل گراي اين ارز ٥٠ ميليون وينك دوج كوين ريف چيلز ريپل وان اينچ بيت تورنت خريدم
به اميد اينده كه سود خوبي بده خداروشكر راضيم دوستان از ريپل جا نمونيد ارزهايي بخريد كه اينده دار باشن حتي با پول كم تو خريدتون عجله نكنيد ايشالا كه واسه همتون سود ارزو ميكنم

مدیر جان تایید کن لطفا،
اگه منم گفتم بفروشید این اشتباه رو نکنید بفروشید
هولدر ها هستند که به ارز ارزش میدن،اگه من میلیاردی خریده باشم و مقداریشو بفروشم میام میگم بدبخت شدیم بفروشید و…
تا کف بیاد پایین و دوباره از مقدار سودم از کف شروع کنم ب خرید.
اقایون خانوما نفروشید ارزش ارزتونو نگه دارید،