این ارز دیگه بیشتر از این بالا نمیره خودمان را الکی دلخوش و گول نزنیم. من ۴۰۰ هزار تا دارم ازش. اگه ریپل خریده بودم الان کلی سود کرده بودم. اشتباه من این بود که به حرفای الکی اینجا گوش دادم و خریدم…
تمام ارزها رو که نمیتونی بگیری /با صبر همه چیز بدست میاد نه با عجله و اما و اگر…
میکنه دوست عزیز، ارز پروژه داروآینده داری هست..دیروزافرادمشهوری توئیتهایی درحمایت از این ارززدند
اخه چرا الكي حرف ميزني
ارز از ٤ تومن رسيد به ٧٠ تومن الان ٤٠ تومنه يعني ١٠ برابر سود همين الان
شما ريپل ميگرفتي همون موقع كه اين زبون بسته ٤ تومن ريپل حدود ١٠٠٠٠ تومن بود الان شده ٤٠ هزار يعني ٤ برابر
كسي مجبورت نكرده رو سقف بخري همون موقع كه ٤ تومن٧ تومن بعد ٢٠ تومن شد ميخريدي الان تو دل مردم خالي نميكردي
جانم نترس وینک هنوز اول راهشه خیلی بیشتر از این ها بالا میره من 10 میلیون حجم دارم باز هم میخرم مطمئنم که بزودی نزدیکای 100میرسه همه دوستان عزیز پر سود باشید
اینکه شما پول زیادی نخریدی دوم اینکه عزیزم نخر خوب مجبوری مگه به حرف کسی گوش کنی ببر پولتو بزار بانک سود کن
هیچ وقت در دنیای ارز به نون و آب نمیرسی با این تفکر
داداش چیزی به اسم صبر داری قربونت ازش استفاده کن
من ۱.۸۵۰.۰۰۰ ازش دارم تا ۱۰۰۰ تومن نشه نمیفروشم
۱ سال طول میکشه ولی میشه
شما برید بازی کنید بعتره شمارو چه ب ارز دیجیتال. بخیالسون ی ارز صبخ تا شب باید بره بالا.بابا طیر۱۰ زوز ۴۰۰تا۵۰۰درصد سود داده اوکی تو سقف خریدی توقع داری مثل شاهین بره بالا…
دقبقا شخصیت کارتن گالیور .من میدونم ما به مقصد نمیرسیم.بابا صبور باشید .اصلا هم ریزش کرد به درک.خرید ارز یعنی ریسک.یا مرد باش همه جوانب بپذیر یا پول ببر دو دستی بده بانک بشین ماهی2 زار بهت بدن
من 5600000 واحد دارم نمینالم اینکاره نیستی شعر نگو
مشکل این بازار همینه. امثال شماهارو پرتوقع کرده. تو اوج میخرید بعد انتظار دارید ۲ روزه پولتون ده برابر بشه. همون سود بانکی خوبه برا شماها
سلام من این ارز ندارم و میخوام یک مقدار بخرم بجای اینکه شما یا هر دوست دیگر بخواد به صرافی بفروشه با هم یک مقدارش مامعله کنیم ریال واریز کنیم شما یا هر دوست دیگر وینک انتقال بدین به ولت خریدار … اینجوری ضرر کمتر هر دو میبینن. اگر موافق هستین لایک و اگر مخالف دیس لایک