تحلیل طولانی مدت xrp (ریپل)

دوستان یه هولدر ۶ ساله هستم با حجم ۲۰۰،۰۰۰ هزار واحد XRP ، امروز یه مطلبی خوندم که دیگه مطمعنم این ارز مربوط به شرکت ریپل به این راحتی بالا نمیره
به دلایل زیر :
۱- حجم فروش هر ماه به شرکت ها و افراد مختلف با قیمت کاملا سری ، میدونید ریپل هر ماه یک میلیارد از کیف امانی آزاد میکنه ، یه تعدادی رو میفروشه ، حالا به کی و چه قیمتی معلوم نیست ، ولی نظر شخصی من اینه که با قیمت پایینی میفروشه ، دلیلش چیه ؟ چون شرکت ریپل با این همه نیرو و دفتر هزینه داره ، راحت هزینه هاشو تامین میکنه . و از طرفی پلتفرم ها رو به شرکت ها میفروشه که بتونن از ارز بومی XRP استفاده کنن ،
ولی اینو بدونین تا زمانی که قانون گذاری نشه ارزهای دیجیتال ، هیچ وقت این پلتفرم ها راه اندازی و یکپارچه نخواهند شد ، پس اینکه بگیم سال دیگه اکی هست اشتباهه ، یادم هست سال ۲۰۱۹ برد گارلینک هاوس و کریس لارسن تو یه مصاحبه در کنفراس داووس اعلام کردن ۳ تا ۵ سال طول میکشه ، ولی الان چیزی ما نمیبینیم ، شایدم راه بیفته ولی بعید میدونم چون ۱۱۵۰۰ بانک در دنیا هست و خیلی زمانبره .

۲- دادگاهی که ریپل داره بخاطر این نیست که بخان قیمت رو پایین نگه دارن ، بلکه بخاطر قانون گذاری هست ، الکی دوتاشون فیلم بازی میکنن تا بتونن قانون گذاری بکنن و خیلی از ارزها رو حذف کنن

۳- اگر قرار باشه قیمت بالا بره ، الان وقتش نیست ،مدیران ریپل خیلی زرنگ تر از این حرف ها هستند ، اونا نمیان الان الکی قیمت رو بالا ببرند ، اگر فرض کنید بشه ده دلار هیچ شرکت یا موسسه ای دیگه سمتش نمیاد ، ۲ دلیل داره قیمت بالا ، و دیگه اینکه ریپل نمیتونه هنوز پلتفرم رو یکپارچه کنه ، چون قانونی وجود نداره ، و اینکه قیمتش اگر رفت بالا ، با سر هم میاد پایین . پس زمانی میشه قیمت بره بالا که به یه ثباتی تو پلتفرم بشه ، و حجم زیادی از XRP تو گردش باشه ، اون موقع میشه گفت قیمت XRP بره بالا ، ولی چیزی که معلومه ظاهرا اینا هیچ وقت نمیخان قیمت ببرن بالا ،

ولی خوب اینو بگم تو بازارهای گاوی قبمت تا یه حدی میره بالا ، مثلا تو سال ۲۰۲۱ از ۲۰ سنت اومد تا حدود ۲ دلار . الانم میگن اگه بازار گاوی بشه بین ۵ تا ۱۰ دلار میتونه باشه ، که میشه تو این قیمت ها فروخت .

من منفی باف نیستم و همیشه امید داشتم قیمت خیلی خوبی بگیره ، ولی با این حرف هایی که تبلیغ کننده های ریپل توی توییتر میزنن فک نمیکنم بزارن زیاد بره بالا ، چون الان واقعا هیچ برنامه اجرایی شرکت ریپل نداره ، مگر اینکه یهو بیاد یه سری چیزایی رو کنه ، مثلا سیستم CDBC ، یا سیستم اپISO20022 ، خدا کنه یه اتفاقی بیته و این قیمت بره بالا .

فقط انرژی مبثت میفرستم که بشه

سال خوبی داشته باشید :green_heart::green_heart::green_heart:

سه ساعت روضه خوند آخرش گفت خدا کنه بره بالا. خب عزیز با این تفاسیر بفروش دیگه

با این حساب تو الان چیزی نزدیکه 7الی8 میلیارد تومان پول داری.
چرا نمیفروشی بذاری توی کاری پردرآمد؟ ازاین بهتره انتظار بکشی که ریپل بره بالا آیا بشه آیا نشه؟

دادگاه و اینا که همش شرو وره …اگه میبینی بالا نمیره فقط به خاطره حجم زیاده سکه هاشه …خودشون تو این قیمتا فروشنده ان …کم پولی نیست شما ۱ ملیارد سکشو در ۶۰ سنت ضرب کن ..حقوق کل شرکتو و خودشون و همه چیو تا ۳ ماه باهاش میتونن بدن …۳ دلارو ۵ دلارم از محالاته …ولی ۱ دلارو ۴۰ سنت میشه امیدوار بود اونم در صورتی که خبر خوب براش بیاد و بیت هم ۸۰ هزار تارو ببینه و تثبیت بده در غیر اینصورت ۱ دلار هم آرزوویی بیش ‌نیست با این حجم سکه

تو فکر اینم هفت میلیارد میشه تقریبا بیشتر. تو دیگه چه اقا زاده ای هستی این حجم از سکه رو نگه داشتی

بیت باید بریزه دوست من رفتار قبل هاوینگ رو چک کردم همیشه یه ریزش قبل از هاوینگ یا دقیقا زمان هاوینگ داشته

آفرین چه حرف قشنگی من قبلا نسبت به ریپل و آدا یه فرضیه دادم که با این حرفها کاملا مطابقت داره و بعد از مدتی دیگه فرضیه نبود بلکه نظریه بود ولی الان یک واقعیت هست گرچه بعضی از دلیلشو ر مددنداریم ولی با دقت و با پشتوانه منطق و جسارت میشه فهمید که کاملا درست هست.دوستان مشکلی نیست بفروشید برید یه ارز دیگه که اون هم هنوز رشد نکرده را بخرید به شرط اینکه ارز معتبری باشه