دوستان یه هولدر ۶ ساله هستم با حجم ۲۰۰،۰۰۰ هزار واحد XRP ، امروز یه مطلبی خوندم که دیگه مطمعنم این ارز مربوط به شرکت ریپل به این راحتی بالا نمیره
به دلایل زیر :
۱- حجم فروش هر ماه به شرکت ها و افراد مختلف با قیمت کاملا سری ، میدونید ریپل هر ماه یک میلیارد از کیف امانی آزاد میکنه ، یه تعدادی رو میفروشه ، حالا به کی و چه قیمتی معلوم نیست ، ولی نظر شخصی من اینه که با قیمت پایینی میفروشه ، دلیلش چیه ؟ چون شرکت ریپل با این همه نیرو و دفتر هزینه داره ، راحت هزینه هاشو تامین میکنه . و از طرفی پلتفرم ها رو به شرکت ها میفروشه که بتونن از ارز بومی XRP استفاده کنن ،
ولی اینو بدونین تا زمانی که قانون گذاری نشه ارزهای دیجیتال ، هیچ وقت این پلتفرم ها راه اندازی و یکپارچه نخواهند شد ، پس اینکه بگیم سال دیگه اکی هست اشتباهه ، یادم هست سال ۲۰۱۹ برد گارلینک هاوس و کریس لارسن تو یه مصاحبه در کنفراس داووس اعلام کردن ۳ تا ۵ سال طول میکشه ، ولی الان چیزی ما نمیبینیم ، شایدم راه بیفته ولی بعید میدونم چون ۱۱۵۰۰ بانک در دنیا هست و خیلی زمانبره .
۲- دادگاهی که ریپل داره بخاطر این نیست که بخان قیمت رو پایین نگه دارن ، بلکه بخاطر قانون گذاری هست ، الکی دوتاشون فیلم بازی میکنن تا بتونن قانون گذاری بکنن و خیلی از ارزها رو حذف کنن
۳- اگر قرار باشه قیمت بالا بره ، الان وقتش نیست ،مدیران ریپل خیلی زرنگ تر از این حرف ها هستند ، اونا نمیان الان الکی قیمت رو بالا ببرند ، اگر فرض کنید بشه ده دلار هیچ شرکت یا موسسه ای دیگه سمتش نمیاد ، ۲ دلیل داره قیمت بالا ، و دیگه اینکه ریپل نمیتونه هنوز پلتفرم رو یکپارچه کنه ، چون قانونی وجود نداره ، و اینکه قیمتش اگر رفت بالا ، با سر هم میاد پایین . پس زمانی میشه قیمت بره بالا که به یه ثباتی تو پلتفرم بشه ، و حجم زیادی از XRP تو گردش باشه ، اون موقع میشه گفت قیمت XRP بره بالا ، ولی چیزی که معلومه ظاهرا اینا هیچ وقت نمیخان قیمت ببرن بالا ،
ولی خوب اینو بگم تو بازارهای گاوی قبمت تا یه حدی میره بالا ، مثلا تو سال ۲۰۲۱ از ۲۰ سنت اومد تا حدود ۲ دلار . الانم میگن اگه بازار گاوی بشه بین ۵ تا ۱۰ دلار میتونه باشه ، که میشه تو این قیمت ها فروخت .
من منفی باف نیستم و همیشه امید داشتم قیمت خیلی خوبی بگیره ، ولی با این حرف هایی که تبلیغ کننده های ریپل توی توییتر میزنن فک نمیکنم بزارن زیاد بره بالا ، چون الان واقعا هیچ برنامه اجرایی شرکت ریپل نداره ، مگر اینکه یهو بیاد یه سری چیزایی رو کنه ، مثلا سیستم CDBC ، یا سیستم اپISO20022 ، خدا کنه یه اتفاقی بیته و این قیمت بره بالا .
فقط انرژی مبثت میفرستم که بشه
سال خوبی داشته باشید