من خودم در سبدم ادا را تا زیر هفتاد سنت هر چقدر بتوانم اضافه می کنم برای تابستان سال اینده، بالای هفتاد سنت برود طبق استراتژی خودم خرید نمی زنم دیگر، این از برنامه من که مسیولیت سود و زیان ان را خودم پذیرفتم و در هر حالت نه مغرور می شوم و نه به زمین و زمان شکایت می کنم. اموزش، مطالعه، صبر سه کلید لازم است و ورود پله ایی و خروج پله ایی کلید های کافی؛
گول حرفای ادمای این چنینی نخورید حرفای مسخره بی سر و ته کامنتای قبلی اش نگاه کنید اینجا متد ارایه میده میگه زیر ۷۰ سنت طلاس بخرید
تشویق به خرید ادا رو باید جرم اعلام کنند با این حجم از گندکاری بعد این اقا میگه زیر ۷۰ سنت طلاس
برار فقط لا الله را نگاه کردی و الا الله را ندیدیی!!!، در عجبم از این همه کینه، برار کسی دنبالت که نکرده بوده ادا بخری، خودت با عقل کامل و با اختیار تام خریدی، حالا ناراحتی بفروشش تا بیشتر ضرر نکردی. من نوشتم زیر هفتاد سنت می خرم اما تا یکسال و نیم کاری باش ندارم. دوست عزیز بارها گفتم ادا کوین ترید و لاتاری نیست اگر نمی تونی صبور باشی به دیگران گیر نده. چایی دوم رو بریزم، عجب هواییه امروز
گو.ه تو بخور چای سرد نشه.چی ببخشید.چای تو بخور گوهت سرد نشه
ناراحتم چون هولدر هستم و بعد دو سال هیچ سودی نکردم ادا فقط بدرد تریدر ها میخوره نه یک هولدر، به یک و نیم دلار هم برسه چشم میفروشم میرم و هیچوقت سمت این اشغال بدردنخور نمیام، ارز باید صاحب داشته باشه مثل bnb و eth نه یک ادم شارلاتان مثل هاسکی که فقط زر اضافه بزنه