دوستان سلام .اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه .
چند روز هست که برام ارز الگو واریز میشه و میاد روی صفحه گوشیم و من چون خرید نکردم از روی صفحه ردش میکنم و باز نمیکنم امروز رفتم داخل تراست ولت دیدم همه واریزی های الگو توی کیفم نشسته و تراستم و بستم اومدم بیرون و کل واریزی ها جمعا به ۵دلار هم نمیرسه بیش از ۱۵ واریزی .
لطفا اگه کسی می دونه بگه که خطری داره برای کیف تراست ؟
نگرانم لطفا راهنمایی کنید متشکرم
من زیاد اطمینان ندارم اما احتمال میدم قبلا الگو داشتی و الگو سود ۵ درصدی واسه استک میده ،شاید واسه اون باشه
سلام اگر نفروشی و اهمیت ندی مشکلی نداره، ، بفروشی هک شدی
سلام،دقیقا این مورد برای منم وجود داره،مقدار کمی الگو برام هر چند هفته یکبار واریز میشه
طبق تحقیقاتی که من کردم واریز شدن اینا به کیف پول به خودی خود خطری نداره ، در این حالت که حمله داست بهش میگن انها مقداری مثلا الگو برای شما واریز میکنن و شما بهش توجهی نمیکنی بخاطر مقدار کمش و اون مقدار کم رو همراه مابقی الگوهایی که مثلا دارید انتقال میدید به صرافی یا هرجایی…
از این رو اونها میتونن بفهمن که شما الگوها رو کجا انتقال دادین و مثلا چقدر الگو دارین
در واقع یطور شناسایی افراد هست که بعدا مثلا با استفاده از ایمیلهای آلوده حساب صرافی شمارو هک کنن یا ازین دست
و یا میتونه فقط برای جمع اوری داده باشه و حمله ای صورت نگرفته باشد
پس اینکه الگو به کیف پولتون اومده به خودی خود هیچ خطری نداره
فقط سعی کنید اون مقدار الگو را با مابقی الگوهاتون قاطی نکنید و جایی انتقال ندین
سلام وقت بخیر
احتمال داره که از vpn غیر مجاز استفاده کرده باشی و هک شده باشی ( و یا احتمال یه تبلیغ مجازی توسط نرم افزارهای نصب شده مرتبط با ولت هم میتونه باشه) علی ایحال تا زمانی که از حجم سرمایه توی کیف پولت کم نشده مشکلی نیست، اما بهتره که یکی یکی نرم افرازهای گوشیتو چک کنی تا فکرت آسوده بشه .