سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان
کوچیک تر از اونم که بخوام مشورت یا راهکار بدم ولی بدونید من با کلی بدهی که دارم رو قیمت ۳۰۰تومن ۵۹۰هزار واحدشو خریدم .میدونم همه دوست دارن سود کنند ولی خب تو بازار و این بیماری کرونا و تعطیلات و…بعیده کسی بتونه سود کنه و همین قدر ک بتونیم خرج زندگی و در بیاریم خیلی هنر کردیم. روی صحبتم با کسانیه که اومدن یه شبه ره صد ساله برن.عزیزان تمام نوساناتی که میبیید یه امر خیلی طبیعیه و اکثر شما برای هولد کردن اومدین.۲ تا مطلب بگم خدمتتون عرضم تمام اولا به هیچ ارزی نگاه نکنید بالا رفت و ما جامونیدیم چون روزی که از ۹۰ تا تک تومنی این ارز رسید به ۳۳۰ خیلی هاشون منفی بودن پس اون موقع خیلی ها گفتن ای وای کاش btt خریده بودیم.مطلب دوم اصلا تحت تاثیر اینایی ک میگن الان پامپ میشه یا ریزش میکنه قرار نگیرید.خرید کردین مبارکتون اگه قراره سودی کنید حداقل شیش ماه زمان لازمه ولی اگه قراره زندگیتونو قشنگ تغییر بده یک سال زمان میبره.بیت کوین ۳ تا میدادن یک پیتزا میگرفتن الان ۶۲ هزار دلاره ما نمیخوایم بشه ۶۰هزار دلار ولی فکرشو بکنید تا سال دیگه بشه ۱ یا ۲ دلار عمرا شما با کار نتونید همچین مبلغی و دربیارید پس دوستان خواهش میکنم عجله نکنید همیشه انسان با عجله متضرر شده .برای تک تک شما عزیزان بهترین هارو ارزو میکنم.موفق پرسود باشید💯
قربون دهنت. گل گفتی
فداااات،بلاخره یه مطلب انگیزشی درست خوندیم
دمت گرم خداییش:heart:
فدای شما💞پرسود باشین دوست عزیز