سلام قبلا بانام کاربری kurdاینجا بودم داش ایمان احتمالا بشناسه یکساله فعالیت ندارم بخاطر توهینهای که میکردن اونموقع هم میگفتم ریزشیه فوش میدادن همشون هم باضرر خارج شدن دوستان روند باز ریزشی شده تا کف قیمت میره کیشو بیت برمیگرده تا ۴۰خرید کردید که هیچ میخواید باز بخرید صب کنید اخر تابستون کف قیمت بخرید ولی قطعا اون الت سیزنی که همه منتظرشن بعد این ریزش شروع میشه بیت ۲۲۰تا ۳۰۰کیشو هم حداقل دوصفر میندازه احتمالا اواخر زمستون این قیمتا رو ببینیم اوایل پایز رشد شروع میشه تا اواخر زمستون موفق باشید
سلام داداشه گلم، آره یادمه با اسم kurd میومدی، کیشو سامورایی و بچه های قدیمی هم حتما شما رو یادشون هست
من هم حس میکنم رنج های شدیدی پیش رو دارم و یه اعصاب خوردی اساسی تو راه هست و بعدش یه پامپ اساسی
منم مدتی نبودم و الان دوباره برگشتم بی بچه ها زندگی سخته
دمت گرم خوشحال شدم
سلام به نظر شما الان خرید بزنیم یا تابستون؟؟
سلام بنظر من بیت رسید ۴۵خرید انجام بدید احتمالا ۴۰هم برسه ولی شما همون ۴۵خریدانجام بدید
تا هاوینگ شروع نشده بخر
سلام داداش عزیزی اره این پنج شش ماه اعصاب خوردی داره الان اکثرا فک میکنن رشد اصلی شروع شده و بیت میره برا ۲۰۰و ۳۰۰ولی رکب میزنن همیشه اون سرمایه داران صرافیهای که این بازار دستشونه بعد هاوینگ ریزش شروع میشه اکثرا ازترس اینکه تو ضرر نرن خارج میشن اونموقع پامپ اصلی شروع میشه این بازار به راحتی سود به کسی نمیده دق مرگ میکنه به همین راحتی بود همه میلیاردر میشدن ولی قطعا اون سودی که میخوایم تااخر ۱۴۰۳میگیریم دوستانی هم که این پیام میخونن خرید قبلی که دارن هیچ بزارن بمونه پول جم کنن رسید کف قیمت خرید اخر بزنن چهار پنج ماه فرصت دارن تااونموقع
سلام داداش بیت تا ۴۰ میاد یا ۴۸ هزار و اینکه کف کیشو کجاست که بخواهیم اضافه کنیم به نظر شما؟
البته این هاوینگ رو هم در نظر بگیریم، به نظرم بهتره حس میکنم شرایط الان یکم گیج کننده تر هست، خیلی ماینینگ سخت تر میشه، ولی کاملا درسته در همون نقاطی که گفتی نهنگ ها افراد تازه کار رو پیاده میکنن
سلام داداش این کف کیشو حول و حوش کدوم نقطه نهایتا میتونه باشه از راهنماییتون ممنونم.