دروغ آوریل و هاوینگ

دوستان
ياد بگيريد اموزش ببينيد
كه هم سود كنيد هم سكه هاتونو اضافه كنيد
يه موقعي خانم مونا قوام پور كه خودشو گنده بازار ميدونه ميگفت بيت تا ٢٦ هزار مياد !!! ايا اومد نه نيومد حتي اون ادم كه كلي تحليل بلده اموزش ديده
اما ياد بگيريد اموزش ببينيد و با بازار جلو بريد
كاري كه گروه و استاد ما انجام ميدم
اگر ادما منتظر بيت كوين ٢٦ هزاري بودن ميتونستن اين همه سود از سولانا - icp - فانتوم - فلوكي - فايل ووووو بگيرن
نه قطعا نميتونستن
حالا هم ميگم همه با بيت كوين و بازار جلو بريد و سود بگيريد هر جا هم فرصت خروج ميدادخارج ميشي
فعلا بايد اون شكاف و گپ پر بشه تا ببينيم بعدش چ اتفاقي ميفته
من شخصا پول نقدم رو روي ٦٨-٧٤ ٧٦-٨٠ فانتوم ميخرم
شيبا و دوج كوين حتما ميخرم

داداش دستت دردنکنه راستی داداش گالا میره

چرا همه میگن فانتوم میره بالا یعنی انقدر مطمئن هستین؟

بسه دیگه کم چرت و پرت بگو ملت گمراه میکنی

سلام داداش گلم
ممنون از راهنمایی و تحلیل‌های درستت دمت گرم
داداشم من فقط ارز فایل رو دنبال میکنم باز رو چه قیمتی ورود بزنم ممنون میشم راهنمایی کنی

داداش ۱۵ ملیون از پولم نققده توکیف پول ویوز بخرم یافانتوم داداش

شما هرروز یه حرف میزنی و رو حرفت نمیمونی خیلی آماتور هستی به نظرم و فقط ادعا داری رفیق متاسفانه خدا شفات بده

داداش جوابمون وبده لطفا

دادا بیت اگه بازم میریزه تا بیشتر از این ضرر نکردیم بفروشیم
ولی اگه برمیگرده صبر کنیم
نظر شما چیه

داداش گل به فکر اینکه ۱۰۰تومن شما بشه ۱میلیارد تو این بازار منتظرش نباش اون در صورتی است که آلت سیزن اتفاق بیفته واونم ۱۰۰تومن شما نهایتا دوبرابر بشه نه ۱۰برابر من این بازار اونجوری نیست که به شما گفتن میبینی یه ارزی پامپ میشه بشینی حساب کنی اگه من ۱۰۰تومن خرید زده بودم الان پولم ۲میلیارد بود نه اینجوری نیست بلد نباشی خدایی نکرده اون پول خودتم سوخت میشه خود من دومیلیارد ۳سال پیش تو این بازار ضرر دادم گفتم کا حواست باشه سود گرفتی بیاکنار تابازم تو اصلاح خرید کنی