اصلاح در بازار و تحلیل ها

من يه سري از حرفا رو ميشنوم خندم ميگيره اول حرفم با اون كسي كه ميگفت شما و هانتر همش ميگين اصلاح داريم پس كو ؟ خوب اينم اصلاح
در جواب دوستي كه ميگه بيت كوين تا ٥٠ مياد بايد بگم كه من با روند بازار جلو ميرم من چندين ساعت قبل از اصلاح گپ ٦٤/٢٠٠ - ٦٦/٤٠٠ رو اعلام كردم
كف بيت كوين هم ٥٩-٦١ ميبينم و ميگم تا ٥٠ نمياد ولي با روند بازار جلو ميرم رو هوا حرف نميزنم
اون دوستي كه ميگه من اماتورم و هيچي نيستم بايد بگم كه من كه ادعايي نكردم اما با تارگت هام نشون ميدم چيكار ميكنم

اون دوستي كه ميگه شيبا رو روي ٢٥ بخر سود كن بره ببينه من شيبارو با نهنگها روي چه عددي خريدم توي پيامام هست و روي ٠٠٠٠٢٣ خريدم و فروختم و معتقدم به يه عدد خوب هم ميرسه

بچه ها من سودمو ميكنم راحت نشستم و نگاه ميكنم
هم سكه اضافه ميكنم هم سود ميكنم نگران من نباشين
من اومدم ديدم بچه ها كمك ميكنن منم خواستم كمك كنم

الانم كمكم اينه نترسيد اينا فقط اصلاحه اين عدد فايل با ٩/٢٠ ميخونه چون دلار بالا كشيد پس اعداد انقدر تغيير نكرده

ممنون از شما آقا محمد رضا، تحلیل عالی و من به شخصه از شما سپاسگذارم و دمت گرم که بی منت کمک میکنی

داداش سال ۹۵بایه رفیقم اتریوم خریدیم هر واحد ۴۳هزار بود من پنج ملیون خریدم اونم پنج اون موقع پنج ملیون پولی نبود من خودم ۵۰ملیون پول ماشینم تودستم بود من ۵ملیونم شد ده تمن فروختم الان اون پنج ملیونش شده ۳۰۰میلیارد یاخدا الان دویصت ملیاردشو داده ماشینو خونه و مرغ داری بقیشم مانده