دوستان من از ۱۴۰۰ تو این بازار اومدم ولی تجربه نداشتم اول ترون خریدم رو ۳۵۰۰ بعد وینک خریدم بعد فری کویین خریدم تو اوج گرونی همه یهو ریختن من اون موقع حدود۱۵میلیون خرید کردم خلاصه نمیدونستم و با ضرر میفروختم میترسیدم نگو ک این بازار اصلا ربطی ب تحلیل بنظرم ندتره اقتصاد دنیاست و لیست شدن تو صرافی ها الان مثلا جنک روسیه اصلا پیش بینی نشده بود یا ترامپ ک مخالف ارز بود الان میگ چیز خوبیه موافق گفته بیام برای ارز برنامه دارم خلاصه کلام ترون الان چند تا ۸۰۰۰ تومن رفت ولی من ندارم وینک و فری کوین هم خرید اشتباهم بود چون فکر میکردم وینک برای جام جهانی برای بازی هست میر بالا و میلیاردر میشم ک نشد عزیزان دل من الان زیاد ارز ندارم ۱۲ میلیارد ک میشه حدود ۳ تومن بیبی دوج ولی ی توصیه دوستان بخرید بزارید ماهیانه ۲۰۰ تومن حالا هر کی بیشتر دار بیشتر عزیزان ارزها میرن بالا الان بیبی دوج بایننس اگر لیست بشه دوتا صفر میندازه ولی بایننس برای لیست کردن از تمام ارزها پول میگیره بسته ب میزان محبوبیتشون خلاصه کلام سبدتون رو از یک ارز پر نکید بنظر من بیبی دوج رو حتما بخرید و هولد کنید ببینید تا ۲۰۳۰ فکرکنید این پول رو بستنی خوردید در ماه یا رفتید با دوستانتون گردش ولی چند سال دیگ این پول بر میگرده بهتون حالا نمیگم سود میلیاردی ولی حتما قابل قبول با نهایت احترام بیبی دوج حتما بخرید بخصوص الان ک افتاد و یک نکته ب همه دوستان این ارز جهانی هست پس همه میتوننن بخرن پس همه هم میتونن پولدار بشن خوبیه این ارز این ک ارز آسیایی نیست این ارز اروپایی ارزهای اسیایی مثل فری کویین ک خریدم و تو ضررم اوپاییها چون پیشتاز هستن راحت مورد قبول میشن تا آسیایی ها بیبی دوج برنامه های خوبی داره و نکته خیلی خوبش توکن سوزیش هست ک غیر قابل افزایش هست ضد تورمی ب اصطلاح و یک نکته اینک میخوای ماهی بگیری ماهی بزرگ اول باید خستش کنی تا بتونی بیاریش بالا الان این ارها میخوان ادمو خسته کنن ک بتونن دارییها رو تو ضرر دوبار از ملت بخرن این همیشه یادتون باشه دنیا دار میره ب سمت این ارزها هم انتقالشون راحت و امنیتشون هنوز خیلی ها از ارز اطلاع ندارن کم کم داره جا میفته برد با اولی هاست الان فیلم زنبور دار با بازی جیسون استتهام ی چند ثانیه در مورد ان اف تی حرف میزنه اشار کوچیک ب ارز بخرید و بزارید یک شبه نمیشه ب پول رسید ولی خواهشن با بی تجربگیتون تو این شبکه ها باعث بی اعتمادی دیگران نشد ک خاک توسرت چرا بالا نمیری. و از این حرفا بیبی دوج.پپه.فلوکی.بونک.اینها ارزهای ارزونی هستن ک میشه تو سبد گذاشت ب خصوص بیبی
اینهمه حاشیه رفتی که بیبی دوج و تبلیغ کنی دمت گرم
ربطی ب حاشیه نداره اخه تبلیغ تو خود بیبی دوج ادم نمیکنه میره تو پیجهای دیگ چقد شماها خامید هر کس با هر عقلی اومد تو کریپتو همین میشه