از وقتی وارد این بازار شدم به ایرانی بودم افتخار میکنم چه مردمان خوبی داریم که به فکر همدیگر هستیم میان نظر میدن چی بخریم کی بخریم و… بابا خودتون گیر آوردید آخه با خرید من تو فکر میکنی چقدر تاثیر رو بازار داره بله اون آمریکایی که ماهی ۸هزار دلار درآمد داره کم کم بیاد ۳هزار دلار بخره شاید اونم شاید مثلا ۵هزار نفر بخرن یه تاثیر رو ارز اونم ارزهای کوچیک داره نه من تو که کلا تو سال ۶۰میلیون اونم با دلار ۶۰هزاری میشه هزار دلار تاثیر بذاره تو رو خدا بس کنید به والله قسم دلتون پاک باشه خدا چنان بزرگت بلندت میکنه که هیچ دشمنی نتونه .اتفاق افتاده برام .برادری داشتم فکر میکردم برادره پولدار مولتی میلیاردر دوست نداشت موفق باشم همه بگن فلانی تو برادرها موفق هست فقط تو مجالس به اون بچه اون احترام بذارن بله اگه نوکری اون میکردم شاید وضع نالی من خوب بود ولی از خدا خواستم آنقدر بهم داد در حالی که داشتم ولی بلد نبودم استفاده کنم خونه ام دادم مطب دکتراجاره مغازه ام دادم ماهی ۳۰میلیون اجاره خودم هم تو حیاط خونه مغازه درست کردم شهرداری هیچ کاری نداره یعنی عملا ۳تا شغل پیدا کردم خونه اجاره کردم ۱۸۰متری که الان دارم میخرم و… از خدا بخواه چشمات باز میکنه راههای جلو پات میذاره که خودت فکرش نمیکنی میگم ۱۰سال بود تو اون خونه ۶۰متری بودم ولی بلد نبودم استفاده کنم
داستان تعریف نکن..طرف روزی ۱میلیارد درآمدش مثل تو صحبت نمیکنه
غیب کردن کار خوبی نیست پشت سر برادرت حرف نزن
درضمن همه میدونن باید از خدا بخوان .
یکم روی خودت کار کن که غیبت نکنی و اینقد منم منم نزنی .