تحلیل دوج

دوست عزیز کلی بخوای نگاه کنی خدا از این کار بدوره می‌دونی جرا جون اونی که سود کرده از ضرر یکی دیگه بوده همینجور تا اخر اون نهنگ گنده هم اون دهن گندشه که وا کنه هر جی بدبخت بی زور هاج و واج رو یکجا می‌بره پس از لحاظ انسانیت بخوای نگاه کنی اصلا جالب نیست اینها کار سرمایه داران هست که راه انداختن برای استفاده خودشون ما بدبختها هم درگیر همدیگه ایم من ضرر میکنم گیر تو میاد تو ضرر مبکنی گیر اون میاد و…ای خیلی دنیای بدی شده

خشایار :joy::joy::joy::joy::joy: کلی مارو خندوندی با نظرت ، حلالت باشه جالب گفتی

عزیزم برو آموزش ببین رعایت کن تا درصد ضررت رو کم کنی و به سود برسی تا نگی این لقمه حرامه

پس سرمایه گزاری طلا چی اونم بدور یکی سود میکنه یکی ضرر مثلا مگه چند سال پیش رو ۱۸ نیومد سکه اومد رو ۹ یکی برد یکی ضرر مسکنم همین ماشینم همین فقط رقم بالا پایین این بازار مونده گار متاورس هوش مصنوعی یا همین ارز سوییفت اینا یه تکنولوژی بالا پایین داره روزی میشه از اینا بابد استفاده کرد اون موقع همه باید بیان همه رو میارن حالا شما به من بگو ببینم طلا کم ضربه زد به دنیا کلا به کالا بود هیچ کلا برداری نبود طلا اومد قتل غارت زیاد شد حالا پیتونی کالا به کالا کنی مجبوری از طلا استفاده کنی حالا نشده روزی میشه مجبوری استفاده کنی

کلیت بازار های ارز دیجیتال از این نظر که امکان به چالش کشیدن نظام پولی متمرکز قبلی یا تسلط دلار رو به صورت بالقوه دارند خیلی هم قابل تحسینه و به نفع همه است مخصوصا اون افرادی که زودتر واردش بشن ولی این بازی های صرافی ها و نهنگ ها و سرمایه دار ها هم سر جای خودش هست در نظام دلار محور هم کلی از افراد استثمار می شدند برای پر کردن جیب یه عده سرمایه دار

مگه بازارهای دیگه چطوریه؟
فرض کن بورس خود ایران …
یا فرض کن یه کالایی میخری برای معامله ممکنه بره بالا یا بیاد پایین …
درسته که ماها تو ایران با تورمی که تو این 44 سال دیدیم فقط روند افزایشی رو تجربه کردیم ولی تو بازارهای دنیا اینجوری نیست …
اینجا نقطه وروود و خروج و پله ای خرید زدن و اطلاعات و اخبار رو دنبال کردن و تجربه خیلی مهمه …
دوست عزیز وروود به هر کاری تخصص و تجربه و اطلاعات لازم داره ..
اینجا چون ورود اکثریت بدون هرگونه شاخص های لازم معامله هست بیشتر ضرر می‌کنند..

اینجا خریدها با میل و خواست خود شخص و فروش هم همینطوره .. و کسی رو اجبار به خرید یا فروش ارزی نمی کنند … این ارزهارو شما کالا درنظر بگیرید…
بارها من ارزی رو خریدم و با سود کم فروختم و نفر بعدی چند برابر سود کرده …
این خصیصه بازاره …
معامله یعنی سود یا زیان … این بستگی به تو داره