لایت و منطقه امن

سلام به همه عزیزان
من امروز ۱۹۰ میلیارد توکن بیبی دوج خریدم و آن را به تراست ولت خودم انتقال دادم ولی توکن ارسال شده به تراست ولت ۱۵۴ میلیارد بود
به صرافی گفتم علت کارمزد ۲۰ درصدی چیست گفت ۱۰ درصد شبکه بیبی دوج دریافت می کند و مابقی هم کارمزد های شبکه انتقال است
دوستان راهنمایی کنند واقعا همه جا برای نقل و انتقال بیبی دوج باید این درصد کارمزد کم شود
بعبارتی ۲۰درصد از دارایی صرف کارمزد می شود

عزیزان مطلع لطفا راهنمایی کنند

سلام دوست عزیز من الان ۴ ساله توی دوتا صرافی ایرانی خرید وفروش میکنم وتا کنون به مشکلی بر نخوردم ،کیف پول هم دارم اما هرگز از اونها بجز موارد محدود استفاده نکردم

اگه قصدت برای هولد چند سالست انتقال بده به کیف پول وگرنه داخل کیف پول خود صرافی بزار باشه، معتبره و خیالتم راحته
هزینه یه انتقال به ولت زیاده

کدوم صرافی ؟ تورو تیغ زدن داداش

نباید انتقال میدادید .
بیبی دوج بهتره تو صرافی مطمئن نگهداری بشه

تو صرافی برای پول بزرگ قابل اعتماد نیست
دوستان راهنمایی کنند واقعا کارمزد اینقدر هست یا خیر

من صرفا یه بخش کمی خرید زدم تا صرافی با کارمزد کم و پیدا کنم و بعد خریدم و کامل کنم

درصد انتقال به تراست ولت چقدر است و چند درصد از دارایی و شامل می شود

لطفا اگر دوستان اطلاع دارند اطلاع رسانی کنند

من قصدم هولد چند ساله هسن برای همین نمیتونم به هیچ صرافی اعتماد کنم . نکته این هست من باید ۲۰درصد از سرمایه خودم و از دست بدم برای ایم هولد
البته من برای ۱۰درصد تراکنش بیبی که ۵درصد ذخیره و ۵درصد بین سهامداران تقسیم می‌شود مشکلی ندارم حرفم برای ۱۰درصدی هست که صرافی دارد کسر می کند

هزینه انتقال ۱۰ درصده صرافی ازت ۱۰ درصد اضافه گرفته یعنی ۱۰درصد رو زده به جیب خودش

سلام خوبی داداش من بیت ۲۴نصب کردم ۲۰میلیونی ارز خریدم آیا اعتبار داره امن هست میخام صد تمن دیگه بخرم بازم همین روزا برای هولد

به نظر من باید بی ان بی یا اتریم میخریدی و انتقال میدادی تراست ولت ، بعد ، از خود بیبی سواپ خرید میزدی من خودم اینکارو میکنم

لطفا اگر خودتون این انتقال به ولت و انجام دادید درصد کارمزد مازاد ۱۰ درصد و بفرمایید

این هم راهکار جالبی بنظر میرسه امتحان میکنم

پیام دادم صرافی گفتند ماهیت این ارز ضد تورم زا بودن هست یعنی اینکه حال این ارز از بین بردن پول مردمه