من دو سال قبل حدود ۶۰۰ دلار خریدم ، الان بعد از دو سال ۹۰ دلار هست ، واقعا تعجب میکنم بعضی اینقدر تعصب بیخود رو این ارز دارن ، هیچی نیست ، بعضی ها میان میگن ۲۸ هزار برابر بشه بعضی میگن ۳۰۰ برابر ، اینا چیه میگید!!! اینها خواب و خیالی بیش نیست!! بیخودی دلخوش نباشید، آشغاله
نوک قله گرفتی اون موقع همه ارزها شروع کردن به ریزش، هر ارزی رو میخریدی پولت همینقدر می اومد پایین
دقیقا
بدترین موقع بود، من با 2 میلیون تومن ضرر فروختم و تو چند تا قیمت مناسب با استفاده از نظرات دوستان با تجربه تر تو همین انجمن خریدم و الان خوشبختانه تو سود هستم
یادت هست چند ماه تعدادی افراد ناشناس تو همین انجمن وقتی همه اعصابمون خورد بود اومدن و گفتن که بخرین کیشو دیگه همچین قیمتی نمیبینه و حتی به سولات بچه ها هم جواب ندادن و رفتن.
و دوستان قدیمی :کیشو سامورایی، سالار، امیر، kurd، پیمان و خیلی های دیگه میگفتن کف کیشو شکل گرفته بخرین.
من همون موقع خرید مجدد زدم،مرام و معرفت بچه ها عشقه
تو هم به سود میرسی، آینده مال آدمای کاردرسته
ممنون از راهنمايي دوستان با تجربه
من سال گذشته۴۰۱ حدودا۲۰۰ دلار خریدم الان ۴۵۰ دلاره
چرا گرا اشتباه میدی تو این بازار کسانی رو میشناسم که یک شبه پولدار شدن و شاید کسی که این ارزها یا ارزهای دیگه رو میخره خدا تو دلش انداخته که اتفاقی خوبی براش بیوفته و ورود کرده پس کسانی که تو اینجا و یا جاهای دیگه میان نظر ارائه میدن خواهشا از روی چه دلسوزی چه حسادت تو خلوت خودت این کارو انجام بده و اگر میبینی که چیزی نشده و این ارز بهت سود نداده لیاقتشو نداشتی و اگر واقعا کیشو یا هر ارز دیگه ای داری خالی کن که مردم به سود برسن
هر کسی تو این دنیا نون قلبشو میخوره اینو مطمئن باشید و اگه دلتون صاف نیست و میخواهید واسه خودنمایی پولدار بشید پس دلتونو اول با خودتون صاف کنید و بعد با خداتون رو راست باشید
تمام
من به شخصه دوس دارم رویایی فکر کنم انشاءالله ۱۰۰۰۰۰۰ برابر میشه.
گنج همیشه توی ویرانه اس
دوست من از روی هیجان اون موقع رفتی سقف خرید زدی بعد میگی کیشو اینجوریه ولش کنین،، همین کیشو اگه کف کف نزدیک بیست هزار درصد سود نداد تا اخر بولران هرچی دلت خاست بهم بگوو،، اونموقع که تو خریدی منم 1400 رفتم از روی هیجان که از بازار عقب افتادم پنجاه واحد ارز سندباکس رو هر واحدی 164هزارتومن پول دادم رسید به 17 هزار اوج ناشی گریم بود،، پس برم بگم سند رو نخرید بچه ها اینجوریه