فايل كوين قيمت يكسال قبل يعني فوريه سال ٢٠٢٣ ( حدود ٩/٤٠ دلار ) از قيمت سوم آپريل ٢٠٢٤ گرونتر بوده كه الان ٩/٣٨ دلاره )
كمتر ارزي عملكردش انقدر ضعيف بوده
نميدونم برنامه چيه اما نبايد فايل انقدر ضعيف عمل ميكرد
باور نكردنيه
ولي من فروشنده نيستم فعلا
برادر تا ۳/۵ تا ۵ دلار میاد پایین بیت هم ۵۱ یه بالا میزنه از اونجا میریزه تا ۳۸ اینو یادگاری ازمن داشته باش به استادتونم بگو
اقای محمد رضا عزیز من فقط از این نارحتم که تک ارز رو ای سی پی بود .به گفته بعضی ها اومدم رو فایل اونم تک ارز ای سی پی ۲۸۰هزار فروختم تو اوج فایل ۳۶۰هزاری و ۳۹۰هزاری خریدم .الان اون کجا واین کجا.حالا نمیدونم چیکار کنم .نوسانم ازش. نمتونم بگیرم .مثل خر تو گل گیر کردم.یه راهنمای بکنی به خدا ثواب داره.این چرا از جاش تکون نمیخوره.ای یی پی با هر بار ریزش بیت زود خودشو میبره بالا.این فقط وابستاده
سلام محمد رضای عزیز، قطعا موافقم، فایل خیلی ضعیف عمل کرده من فکرشم نمیکردم حداقل توقع من ازش این بود که زودتر از icp حرکت کنه و پیشه بگیره، حداقل قیمت فایل الان باید 16 میبود، هنوزم میگم اینو با دستکاری پایین نگه داشتن اما همینطور نمیمونه
سلام محمدرضا عزیز به نرت نصف فایل هامو با wefعوظ گنم رو قیمت۳دلار خوبه
واقعا ادم نميدونه چي كار كنه،از ي طرف ميترسم بفروشم بره بالا،واقعا چرا فايل با ما اينجوري كرد!!!
خدايي چرا فايل داره با ما اينجوري مي كنه،والا اكثر ارزا خوب رفتن بالا،اين الان حداقل بايد ١٥،١٦ ميبود،ب خدا رو هر ارزي بوديم الان ٧،٨ برابر سرمايمون تو سود بوديم،اشك من يكي رو ك دراورده ديگه،انقد نرفت كه خورديم به اصلاح
دمتون گرم که با راهنماییاتون به ما کمک کنید🙏
کاش میشد شما و هانتر شبکه های اجتماعیتون رو فعال میکردید بتونیم بیشتر استفاده کنیم
.
اونی که سرمایه و هست و نیستشو بخاد با نظرات اینجا به چالش بکشه حقشه ضرر کنه
پس اگه تحلیل شما و هانتر حتی اشتباه دربیاد من حق ندارم از شما طلبکار باشم. تصمیم نهایی با خودمه هیییییچ تحلیل صد درصدی تو بازار وجود نداره.
.
داداش بنظر شما زیر 8 میاد فایل
بقیه بچه ها اگه میگن زیر 8 نـمیاد لایک
اگه نظرشون اینه میاد دیسلایک
داداش محمد شما میدونستی سوالانه از۵۰۰هزارمیره ۱۲ملیون نخریدی شیش ۷ماه پیش
دا اش LDOرونگه دارم خوبه یانه
محمد قطعا موافقم كه با دستكاري فايل اينجاست
فكر ميكنم تعداد فايل زيادي دست ايرانيا و كلا اشخاص هست
هم فايل هم ريپل و هم كاردانو
براي همينه هر سه چنين وضعي دارن
نها دهاي بزرگ دنبال اين هستن كه بخش اعظميشو از دست مردم خارج كنند
تكنيكال فايل كه راحت ١٦ رو خيلي وقت قبل نشون ميداد !!!