انتقاد از تحلیل های خرید و فروش

خداوکیل شمایی که از بازار فقط خریدن و فروختن ارز رو بلدی چرا تحلیل خرید و فروش میزاری؟!؟
بابا بزارین دوتا آدم که تجربه داره و یه چیزایی حالیشه دوتا مطلب بزاره که کسی ضرر نکنه

برادر من عزیز ، توی ارز دیجیتال تحلیل و پیشبینی و ااز اینجور مزخرفات فقط یجور دکان پولسازی توی اینستا و تویتر و باقی فضاهای مجازی هستش که یسری مثلا کلاس آموزشی و سیگنال خرید وفروش بدن و فالوور و سابسکرایبر جمع کنن ، والا چیزی بنام تحلیل اصلا توی کریپتو وجود نداره ، یک خبر یا یک اتفاق میتونه بیتکوین رو بالا و پایین ببره، من تجربه ۵ ساله توی این بازار دارم ، از من به تو دوست عزیز نصیحت که نه با تحلیل کسی بخر نه بفروش ،این بازار صدبرابر از شرطبندی پرریسکتر هست ، پس با پولی که حداقل ۲ سال بهش نیاز نداری وارد شو ، و یک سبد از ارزهای کم ریسک مثل خود بیتکوین ، کاردانو ، و چند تا از میم کوین های کم ریسک بخر (در قیمت های پایین و ترجیحا در زمان ریزش) و بزار دو سال یا اگر خوش شانس باشی یکسال بعد با سودی که براش حدو حدود تعیین کردی بفروش. اسیر طمع و ترس نشو … با حرف هیچ خرس و گاوی هم خرید و فروش نکن، بازم تاکید میکنم با پولی که بهش در مدت زمان کوتاه به هیچ عنوان نیاز پیدا نمیکنی، اگر منتظر این هستی که در عرض یکی دوماه پولت چند صد درصد رشد کنه ،مطمئن باش که همه سرمایه ت رو از دست میدی ، البته که بودن کسانی که در عرض چند هفته پولشون چند صد درصد رشد کرده(نمونه برات بگم سال ۹۹ کسانی بودن که با ارز شیبا میلیاردر شدن) ولی تعداد این افراد از انگشتان دو دست هم کمتر بوده ، معمولا ۹۰ درصد افراد در این بازار باخت میدن ، بازم تاکید میکنم دنبال تحلیل نرو دنبال سیگنال خرید و فروش و این مزخرفات نباش، فقط صبر داشته باشی با یک سود معقول میتونی از بازار موفق بیرون بیای…موفق باشی عزیز

جنابعالی خیلی خیلی از مرحله پرتی ، هنوز نفهمیدی این بازار فقط اسم قشنگ داره ولی از صدتا سایت های شرطبندی پرریسکتر هستش، منتظری ۴ تا آدم که حالیشونه اینجا تحلیل بزارن که بیتکوین بالا میره یا پایین میاد!!!؟؟؟؟که شما با تحلیل و سیگنال و این مزخرفات بخری یا بفروشی ، توی این بازار هیچکس تاکید میکنم هیچکس چیزی از زمان بالا و پایین رفتن بیتکوین و آلت کوین ها چیزی نمیدونه ، فقط و فقط باید در زمان ریزش های سنگین بصورت پلکانی بخری و منتظر بمونی که در زمانی که بازار روند صعودی داره بفروشی ، اونم نه در عرض یکی دوماه بلکه شاید یک یا دوسال طول بکشه ، پس برادر من عزیز، منتظر هیچ فیلسوفی تو این بازار نباش ، هیچکس هیچی نمیدونه ، برای صدهزارمین بار میگم ، با پول مازادت وارد بازار شو و صبر داشته باش ، کسایی رو میشناسم که ماشین پرایدشون رو فروختن که به خیالشون بعد دوماه برن مزدا و ماکسیما و خونه بخرن ، الان دیگه پول گرفتن اسنپ هم ندارن دیگه خود دانی ، من هرچی توی این ۵ سال تجربه داشتم رو برات توی چند خط گفتم دیگه تصمیم با خودت… البته که این بازار به درصد خیلی خیلی کمی از افراد سودهای چندصد درصدی داده ، در این موضوع شکی نیست ولی خودت توی همینجا از نظرات بچه ها میفهمی که اکثرا در ضررهای چند صددرصدی هستن ، اگر اهل ریسک هستی بسم اله… ولی یچیزی یادت باشی که خیلی از مردم دنیا بخاطر همین بازار لعنتی تمام زندگی و اعصاب و روانشون رو از دست دادن