بچها 100k_floki بنظرتون بر میگرده رو همون 1,510.000
چکار کنم با 300 ضرر ببندم .یا بزارم باشه از بچهایی که تو این حوضه فعالیت دارن لطفا راهنماییم کنن مرسی
بچها 100k_floki بنظرتون بر میگرده رو همون 1,510.000
چکار کنم با 300 ضرر ببندم .یا بزارم باشه از بچهایی که تو این حوضه فعالیت دارن لطفا راهنماییم کنن مرسی
بزار باشه جان بیرار تو ضرر نفروش.. نگه داری بهتره یه خورده صبرررر
کلا چه اینجا چه تو بورس چه کف بازار .. وقتی بازار منفی هست باید بخرید تمام! .. حالا یا سرمایهاش را دارین یا نه .. پس سوال شما بر اساس آینده نگری سهم یا ارزدیجیتال یا حتی یک محصول قطعا اشتباه است .. شما باید مدیریت سرمایه و ریسک خودتون را انجام بدین!! .. از خودتون سوال کنید با خروج و قبول مقداری ضرر قرار بعدش کجا سرمایهگذاری کنم که فرصت خوبیه و نباید از دست بره .. پس تصمیم شما در حال حاضر ربطی به فلوکی برای مثال نداره و ربط به خودتون دارد. وگرنه من یا هرکسی بگه وای سریع خروج کنید داره میریزه!! یا وای نگه دارین داره منفجر میشه!! برای شما این ریزش یا انفجار بیمعنی هست چراکه اگر خیلی ارزون گرفته باشید ریزش برای شما ترسی نداره یا اگر خیلی پورتفلیو قوی داشته باشین باز همینطور اصلا نگران نمیشین، پس مجددا عرض میکنم نگرانی شما مربوط به فلوکی نیست به آنچیزی است که میتونه جایگزین فلوکی بشه!! هرچه اون چیز مطمئنتر و شفاف تر باشه شما اعتماد بنفس بیشتری برای تصمیمگیری دارین همین!!
چقدر وِر زدم هر تصمیم بگیرین بهترینه