هشدار در مورد ارز دیجیتال و زیان

باز تکرار می کنم اگر فقط شنیدید ارز دیجیتال سود اور است و سرمایه خودتان را بر اساس شنیده ها اورده اید، جز 90 درصد بازنده ها هستید. ان ده درصد که سود خودشان را چاپ نمی کنند، انها از همین پول های حاصل از ضرر شما پول دار می شوند. اگر بدون اموزش، مطالعه، استراتژی و برنامه برای نقطه ورود و خروج و از همه مهم تر صبر لازم وارد شده اید در حقیقت به خودتان و خانواده تان خیانت کرده اید و اگر تمام 24 ساعت شبانه روز بیایید اینجا زجه بزنید چرا بالا نمی رود و چرا ما ضرر کردیم، اصلا برای کسی مهم نیست. این ارزها جهانی هستند و اگر مثلا تمام ایرانیانی که ادا خریده اند جمع شوند، سرمایه شان به اندازه یک صدم درصد سرمایه این ارز هم نمی رسد. لذا برادرانه خواهش می کنم سریعتر خارج شوید. دوهفته قبل همین جا نوشتم خارج شوید و سرمایه خودتان را به صندوق های طلا ببرید. اگر گوش کرده بودید الان با این افزایش قیمت طلا و سکه خودتان حساب کنید چقدر در سود بودید. انچه شرط بلاغ بود گفتم، خواه بشنو خواه نشنو، من یا دیگران که از سود و ضرر شما متنفع نمی شویم. حالا هی دیسلایک بدهید و بمانید و اینجا ضجه بزنید و به زمین و زمان فریاد بزنید. افلا تعقلون!

شماره ساقی تو میدی

ممنون از راهنماییت من که از خریدش منصرف شدم هیچکس نسبت بهش مطمئن نیس

چرا انقدر مینویسی؟؟
شما اگر موضع داری و مخالف این موضوعی، اولا اینجا چی کار میکنی
ثانیا بخدا من خودم خیلی از این بازار ضربه خوردم
ببین… دوست عزیز، این بازار قرار نیست با نگارش متن و خلوت کردن بازار توسط اشخاصی مثل شما، اتفاقی شاهدش باشه
دنیا داره به سمت این نوع بازارهای مالی میره و رفته
کسی شک نداره این بازار پر از ریسکه
اگه قصدت خلوت کردن بازاره، و فکر میکنی با کثرت اشخاص ، سودی نصیبت نمیشه، سخت در اشتباهی
ی خورده امید هم اگر نمیدیم ، درد نباشبم
کی فکرش رو میکرد دلار از ۵ هزار تومان برسه به اینجا، طی ۳ سال
اونایی که عمدتا اومدن تو‌این بازار ، از همه بازارها عقب موندن
بازهم عرض میکنم، اگر مخالفی اینجا چیکار میکنی؟؟
بابا بخدا سخت در اشتباهی که دیگران بروند و بازار خلوت بشه، سودی نصیب میشه!!!تاثیر هموطنان غزیزمون تو این بازار توی دنیا، نهایتا یک درصده…