آرزوی کاهش صفر شیبا

خیلی دوست دارم یک یا دو صفر کم کنه که تو دوروبریام دهن خیلی‌ها رو ببندم، حقیقتا خیلی اهل خود نمایی نیستم ولی سنگینی سایه بعضی رفتارها روی زندگیم سنگینی میکنه، من 996میلیارد توکن ازش دارم، آرزو میکنم تک تک تون مزد صبرتون رو بگیرید،

دلیل اینکه یه تومن نمیشه داشتن همین توکن زیادیه که شماها به قیمت ۱۰ میلیون خریدید و اگر یه تومن بشه ۹۹۶ میلیارد تومن میشه
خب بارها توضیح دادم خدمتتون
اگر همه هولدرهای بی بی دوج با داشتن هر کدوم میلیاردها توکن و بعضی ها تریلیونی دارن بشه یه تومن شما حساب کنین این همه پول تو کل صرافی های دارندگان بی بی هست اصلا :grinning_face_with_smiling_eyes:
با توجه به اینکه هولدرهای بی بی و اکثر شت کوین ها و میم کوین کشورهای جهان سوم و عده ای مثل ما که آرزوی ثروتمند شدن با این شت کوین ها رو داریم محاله ممکنه به تومن برسه همچین پولی تو جهان سوم نیست

فقط در دو صورت بی بی قیمت تومانی می بینه
۱_تغییر ورژن
۲_توکن سوزی عظیم بالای ۸۰ درصد

جانا سخن اززبان مامیگویی،انشاالله همین طور میشه

با پول بزن دهنشون

بهت قول میدم به چیزی که میخوای میرسی

ما هم دوست داریم ولی این ارز انقدرا هم پتانسیل نداره
با توجه به تعداد سکه هاش تقریبا غیر ممکنه

خیلی خری خیلی خیلی خری خر به تمام معنا

قرار نی همه میلیاردر شن دوست عزیز… خیلیا با یه بالا رفتن پیاده میشن… خیلیا یه صفر بندازه پیاده میشن… و قرار نیست با این تعداد توکن به ۱ریال یا ۱تومن برسه… مطمئنن کلی توکن سوزی داره و باید انجام شه… و افراد کمی هستن تا حذف چند صفر با بی بی دوج میمونن…

جناب کمال‌الملک کسی از 1تومن حرف نزد از 1ریال حرفی نیست، 2تا صفر کم کنه به پول ریال و دلار الان تازه میشه 13 قسمت از 1 ریال که سر جمع 996 میلیارد توکن من میشه 13میلیارد تومن، به نظر ساده و واضح توضیح دادم برات…،

بله یه ریال و در حد یه صفر امکان پذیره ولی بازم با توکن سوزی بالا