سلام به همه.
از ارزهای دیجیتال چندماه پیش هر کدوم مقداری خریدم… بیت کوین،اتریوم،پولکادات، ریپل، کاردانو، ایاس و دوج
حالا نزدیک 180میلیون طلا دارم و نمیدونم اصلا بفروشم یا نه و اگه بفروشم که دلم و عقلم میگه بفروش، از هر کدوم از ارزها چقدر بخرم. همین رو موندم
دمتون گرم و اگه اطلاعات دارید بگید چیکار کنم
طلا رو دلشته باش . اینم کنارش
همه رو بفروش، طلا بخر، خیالتو راحت کن
بفروش و با مدیریت سرمایه 20 میلیونش رو روی ارزهای بلند مدت ارزان اینده دار سرمایه گذاری کن و باقیش رو روی ارزهای خیلی معتبر.
سلام به نظرم بیت کوین معتبرترین ارز هست و شاید در کوتاه مدت سود زیادی در اثر نوسانات کم نده ولی قطعا در طولانی مدت و هولد کردن سود مطمئن رو ارائه میده
همین ارزهایی که داری همه شون خوبن سودشون از بیت کوین خیلی بیشتره
داداش بزرگترین سرمایه دارای دنیا میگن همه تخم مرغاتو تو یه سبد نزار یعنی دقیقا الان همه سرمایتو تحتتت هییییییچ شرایطی داخل یه کار نبر به هیچ وجه همچین کاری نکن.از من میشنوی ارزایی که خریدی دست بهشون نزن و طلاتم نگه دار هیچوقت بهش دست نزن مگه اینکه مثلا طلاتو بخوای بفروشی یه ملک با ارزش بخری وگرنه اگه بخوای مثلا طلا بخری بیاری تو ارز هر عقل سالمی میگه اشتباهه محضه .حالا خودت میدونی
۵تا ارز اول بازار همیشه خوب بوده
چقدر سود کردی مگه
سریع لایت کوین بگیر کف ترین قیمته
اگه دلت میخواد بفروشی نصفشو بفروش و این ارزهایی که گفتی و نخر با مطالعه و تحقیق چهار تا ارز دیگه به سبدت اضافه کن ولی باز فروختن نفروختن طلاهات تصمیم خودته