کلیه کامنتای من تو پروفایلم مشخصه، وقتی تحلیلم گذاشتم و نقطه هارو هم دادم و گفتم هر بالایی زد حجم اضافه نکن و بجاش رو بالا ها شرتش بگیر، دیسلایکا و چرت پرت پراکنی یه عده که در تحلیل ها میگن زارت و کری میخونن، الان حالشون خوبه؟!
یسری هم که میان نه وقت میذارن تحلیلارو مرور کنن و طبق گذر زمان و مقایسه تحلیلاشون با چارت ببینن عیار حرف کی بالاتره، راحت ترین کارشون فقط اینه کامنت بذارن بخریم نخریم؟ خب برو وقت بذار تحلیلا رو بخون کامنتاشونم بخون ببین چیکارن که تا خرتناقت نری تو باتلاق!
خواهش میکنم تحلیل نکن. همش اشتباهه نقاطی که میدی. دو هفته پیش که په په 65 بود اومدی گفتی اصلاح و نقطه ورود 36 دادی و دقیقا یک هفته بعد از تحلیلت په په رفت 91 الان بازم اومدی داری میگی من گفتم من کفتم. دقیقا فازت چیه. اگه میخوای کریپتو رو ول کنن بیان تو فارکس اینو بگو انقدر هی تحلیل الکی نکن.
فاز تو چیه مالباخته! تو همیشه یکی از اونایی هستی که زیر همه تحلیلا و کامنتام اظهار فضل میکنی ولی حرفای خودت ماهیتش تو کامنتات مشخصه.
من تحلیلم مشخصا گفتم بالاها شرته و حجم اضافه نکنین قرار نیست تو بازار اصلاحی سقف بزنه مدام برین تو سود، ۸۰۰-۹۰۰ درصد پامپ شده حداقل ۷۰-۸۰ درصد از سقف اصلاح داره! میفهمی یعنی چی؟ ماشین حساب کن بفهمی!
نقاطی هم که دادم تو تحلیل گفتم پله های ورودتون برای هولد پله ای اونجاها باید باشه و نه اینجای چارت به قصد حجم کم کردن یا هولد! خوبه فارسی نوشتم و کمی دقت میخاد خوندنش و معنی مفهومش!
نقطه ۹۲-۹۵ صراحتا گفتم پپه فروش داره، کامنتاشم موجوده، حالا فرصت دوباره داد که خودشون بهتر بفروشن رو سر مبتدی و جوگیرها دامپ کنن، فرصتی که سه باره و چهار باره هم بدن همه موشک میفرستن که خداروشکر داره میره ۳ تا صفر حذف کنه، انقدر ادما فراموشکار و کم سوادن تو بازاری مالی اوناهم خوب بلدن دوشیدن بهتر رو!
یادته در جواب زارتی که تو تحلیل گفتی چی گفتم؟ گفتم مارکت حواب امثال شماهارو خودش میده چون علاوه بر اینکه خودتون کور شدین بقیه هم دچار ضرر میکنین با افکارتون! به خودت بیا
دوست عزیز جدا از تحلیل های چرتی که داری شخصیتت آزاردهنده س. نمیدونم چطوری فهمیدی من مالباخته شدم من نقطه ای که وارد شدم 0.0000015 بوده و دلیلی هم نداره به تو بگم ولی جهت اطلاعت. امثال تو خیلی تو مارکت دیدم. تخریب برای تبلیغ خودت.