معلومه تحلیل میکنم تا زمانی که حتی یکنفر وجود داشته باشه به تحلیل های من که وجود داره معلومه تحلیل میکنم همتون دیر یا زود پول هاتون صفر میشه قول شرف میدم میبازین همین الانشم باختین خب اینو بدن مهم نیست شما چی میخواین مهم اینه بازار چی میخواد خدا روشکر که روسیاه نشدم تا النشم حق با من بوده روزی که پپه رفت تا ۸۴ من اینجا بودم خودمو تو سوراخ قایم نکردم گفتم ریزش داریم و داشتیم من تحلیل میکنم خب شما قبول نکن والا . فقط چند نفر جون سالم به در میبرن که به حرفای من گوش بدن بیت اتفاقا هنوز اصلاحیه به چشم ندیده مونده وحشت بندازه به بازار کف فعلی بازار رو ۲۹ هزار دلار و حتی ممکنه تا اونجا بیاد البته پله قوی ۴۴ هزار دلار و بعد ۴۰ رو داریم که اگر از دست برن تا ۲۹ هزار میاد پایین ولی ممکنه از دست نرن . خب خوردی ضربتی . ضربتی نوش جون والا آ چرا الان بازار یکله رفت بالا کجای کاری . فعلا دعا کنید بیت زیر ۴۴ نیام بعدش بازار صعودی میشه اگر نیاد. هر احتمالی تو بازار هست حتی بیت ۸۷ هزار دلاری که این پایان راه قبل ریزش سنگین بازاره اما اگر بازار سالم باشه فعلا باید اصلاح عمیق دسته کم تا ۵۲ هزار دلار رو ببینیم بعد سال آینده بریم بیت ۱۶۰ هزار دلاری ببینیم بطور رسما اعلام میکنم ما در این بولران هرگز بیت کوین ۲۰۰ هزار دلاری را به چشم نخواهیم دید شاید ۵ سال بعد اتفاق بیفته یا ۶ سال بعد.
پس گ رو تهش بخور که مگس جمع نشه
خدایی با کی کار داری، استاد همه چی تمام.