مشکل در تراست ولت و احتمال هک

Hello dear
we guess you imported your bag with multiple IPs or filter breakers or from unauthorized countries.
Your account balance is at risk and accessible.
We have no choice but to update or close your account.
To update and receive the new code, please send us your old recovery code.
Otherwise your account will be suspended.
The lifting of the suspension will include international law.
Thanks
سلام..دوستان این پیام از طرف تراست ولت به من ایمیل شده.. من تازه واردم واگر کسی میدونه لطفا کمک کنه چکار کنم..و اینکه ایا ممکنه هکر باشه؟ادمین تایید کنین، چند باره پیاممو تایید نمیکنین..واجبه لطفا هرکسی میدونه کمک کنه

عزیز
حدس می زنیم کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید.
موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است.
ما چاره ای جز به روزرسانی یا بستن حساب شما نداریم.
برای به روزرسانی و دریافت کد جدید ، لطفاً کد بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید.
در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد.
رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود.

من دقیق نمیدنم ولی شنیدم از چند نفر که با اینجور پیام ها کل دارایی کیف پولشونو که داشتتن صفر شده مراقب باش بدون تحقیق جوابی یا کاری نکن

از آی‌پی و وی‌پی‌ان استفاده میکنی موقع کار کردن باهاش؟
میخواد آپدیت کنه،اگر نزاری بکنه اکانتت بسته میشه، کد ریکاوریتو باید بزنی براشون،یدونه جدیدشو بعد اپدیت بهت میدن
یه بار دیگه چک کن ببین خود تراست ولت بهت ایمیل زده یا هکرن،چون اگه کد ریکاوری بدی میرن توش
ادمین لطفا تایید کن

تراست ولت موقع نصب ایمیل نخواست پ چطوری بهت ایمیل کردن؟

دوست عزيز اين پيام از تراس ولت نيست، اصلا جواب ندين ميخوان رمزاي تراس ولت رو واسشون بفرستين

سلام احتمالا با چندipوارد شدی و گفته که احتمالااز کشورهای غیرمجازوارد کرده باشی یکم احتیاط کن

طبق معمول روش مهندسی اجتمایی برای خالی کردن حساب شما…

مواظب باش هکر باشه فقط با صرافی معتبر در میان بگذار

دزده تراست والت نیست

هیچ ساپورتر هیچ والتی نمیاد کلید های رمز نگاریتو بخاد . به خانوادتم نباید ۱۲ کلمتو بدی …هرگز..‌‌

هکره اصلا نفرست

به هيچ وجه لغات رو ارسال نكنيد.
پيام اسكم هست و كيفتون رو در كسري از ثانيه خالي ميكنن

هکره…داره میگه حسابت ایراد داره رمزت رو برامون بده تا حسابت رو درست کنیم…حواست باشه چیزی نفرستی

نوشته .شما با فیلتر شکن غیر مجاز وارد شدید .
تراز حساب شما در خطر است .
چاره ای جز به روز رسانی یا بستن حساب کاربری نداریم .
کد بازیابی قدیمی خود را برای گرفتن کد جدید و بروز رسانی برای ما ارسال کنید .
در غیر این صورت حساب شما متوقف خواهد شد.
ِلغو آن بین المللی خواهد بود .
تمام…
ببین این پیغام از طرف کی اومده؟
شاید هکر باشد.؟

همینو کپی کن تو ترنسلیت بهت ترجمه کنه

جواب نده پاک کن ، فیشر هستش میخواد بدزده پولت رو

میگه کد قبلیتو بده تا سرمایت ازدست نرفته. ولی کلاهبرداریه. به ایمیل ارسال کننده دقیق توجه کن. و ببین سرمایت تو تراست ولت هنوز سر جاشه یا نه.. کلمات امنیتیت رو به هیچ کسی نده. تراست ولت همچین چیزایی نمی‌خواد.

سلام با فیلتر شکن وارد شدی؟

سلام عزیز حدس می زنیم کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید. موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است. ما چاره ای نداریم جز اینکه حساب شما را به روز کنیم یا ببندیم. برای به روزرسانی و دریافت کد جدید ، لطفاً کد بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید. در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد. رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود. با تشکر

این ترجمه متنی هست که برات ارسال شده، به نظر من سریعتر کیف پول جدیدی بساز و داریی خودت رو انتقال بده به کیف پول جدیدت…