سلام یه تحلیل میزارم براتون هیچ هزینه ای نداره فقط یه اسکرین بگیرید ازش ببینید چطور با دقت حتی دقت زمانی طبق این تحلیل پیش میره بیت تا ۲۰اردیبهشت رنج اصلاح ارومی داره تا ۲۰اردیبهشت میرسه به قیمت ۶۰هزار ازاونجا یه صعود داره تا سقف قبلی ۷۳از ۲۰خرداد باز ریزشی میشه اینبار تا ۴۵ریزش داره که تا ۲۰شهریور طول میکشه اول پایز رشد اصلی بیت شروع میشه اخر اسفند اول فروردین سال دیگه رو ۲۰۰هزار تا ۲۴۰هزار که سقف این بولرانه من پنج ساله تو این بازارم کاربری قبلی با اسم kurd بود که یک سال نیمه هیچ کامنتی نزاشتم بخاطر توهینهای که شنیدم اونموقع هم میگفتم بیت زیر ۲۰میره کاردانو زیر ۰۳همه فوش میدادن مسخره میکردن ازتون میخوام این کامنت اسکرین بگیرید بجای قضاوت زود هنگام توهین ببینیدچطور با دقت این تحلیل جلو میره درضمن تواین پنج ماه التهای رده اول نصف این قیمت شت کوین میم کوینها هم ۷۰درصد ریزش دارن موفق باشید
چه نفعی برات داره که کامنت میزاری
من اسکرین میگیرم، اگه درست نبود پیش بینیت ضرر مردم رو میدی؟
لیاقتت همون توهین
تو اگه چیزی بارت بود اینجا وقتتو نمی گذروندی، الان تو سواحل قناری بودی
خود بازار گردان اینجوری دقیق حرف نمیزنه،الهام میشه برات؟
هیچی، بعضیا از بچگی دوست داشتن بگن لال نیستن، نفع ایشون در اینه مه بدونیم بلده حرف بزنه
همینمون مونده یک کورد بیاد تحلیل بده
چ دنیایی شده
چقدر باهوشی الان باید میلیاردر باشی
اشتب داری میزنی
ترسم نرسی به کعبه، ای اعرابی
کاین ره که تو میروی به ترکستان است
داداش ممنون از تحلیلت
ولی فکر کنم بیت نهایتا تا آبان برسه به ۱۵۰هزار دلار
وریزش تا ۴۰هم نداره ولی کم و بیش رشدو اصلاح نهایت ۱۳هزارتایی داره …الان یه فرقی باقبل کرده بازار اونم تصویب ای تی اف هست که دیگه از پامپ و دامپ های بزرگ جلوگیری کرده…
داداش نمیخوام جسارت کنم و خدای نکرده نظرتو زیر سوال ببرم و گارد بگیرم
ولی الان پیامتو خوندم و طبق معمول یه راست رفتم سراغ نظرات قبلیت تا یه چکیده از نظراتت داشته باشم
شما ۶ روز پیش یه سیگنال ریزش با احتمال زیاد رو بیت دادی که تایم سه روزه هم براش تایین کردی!
همینکه میای و وقت میذاری و نظر و تحلیلتو در اختیار ما میذاری جای تشکر و قدردانی داره ولی اینکه با قطعیت در مورد این بازار نظر بدیم احتمال ضرر به دیگران وجود داره پس لااقل نظراتت رو با اما و اگر بیان کن و جای تصمیم گیری رو برای مخاطب بزار
بازم دمت گرم که فکر هموطناتی🙏
مجبوری چرند بنویسی
هیچی اونی که واقعا ازاین بازار سر دربیاره متوجه کامنتم میشه اونهای هم که فک میکنن به این راحتی میشه پول دراورد مص شما فقط به صعود فک میکنن هزار برابر شدن پولشون چند ماهی مهمون این بازارن پولشون تموم شد میرن شما متوجه تحلیلم نمیشی بیخیال ..
مگه کُردا از تو کمترن؟؟؟ کاش یک هزارم کُردا جَنَم داشتی…
اره مردم بیکارن از چرندیات تو اسکرین شات بگیرن
خواب آشفته دیدی عزیزم؟
مگه کورد چشه فلان فلان شده؟ ادمایی مثل تو دنیا را به گند کشیدن وگرنه انسانیت معیاره نه نژاد اگه تو انسانیت داشتی این حرفو نمیزدی من تبریزیم کورد هم نیستم اما تو هر نژادی باشی خیلی پستی