تجربیات و هولد ریپل

واقعا دور از جان بعضی از آدمهای با فهم با درک یکسری اینجا فقط مثل طولی چرند میگن من خودم از زمانی قیمت ریپل ۸ هزار تومان بود اواخر ۹۸تعداد ۴ هزار عدد گرفتم و هنوز هم دارم جان عزیزاتون طوری جو ندید بعضی ها هستند زندگیشون رو فروختن با بی تجربگی اومدن اینجا یک شبه پولدار بشن عزیز من بالاترین عدد سال ۲۰۲۴ ریپل ۱.۳۰ دلار هستش الکی ۵ دلار ۱۰ دلار نگید مردم رو بدبخت نکنید نمیدونم یه چیزی شنیدید هاوینگ .دادگاه یا از چندتا سایت متن کپی می کنید میاید اینجا پست میزارید دوست عزیز من ۴ سال تو این بازار هستم خداروشکر اندازه که خودم برنامه ریزی کردم سود کردم و هولد می کنم این ارز سود میده اما به مرور زمان با گذشت زمان نه اینکه الان بخری ۶۰ سنت فردا بفروشی ۱۰ دلار مگه صرافی یا کله گنده ها مردند تو جارو کنی اینقدر ازت سود می گیرند تا تو به سود چند سنتی قانع بشی پس خواهش می کنم اینجا بعضی ها جو میدند یا فریب میدند گول نخورید خواهش می کنم این ارز تا سال ۲۰۲۶ نهایت بشه ۴دلار .بازم میگم من خودم هولدر ریپل هستم الانم تو سود هستم ولی برای چند سال گذاشتم کنار حداقل اینجا باید ۷ .۸ سال خاک بخورید حالا خواب رویایی ببینید.ولی آرزو می کنم همه دلشون شاد باشه جیبشون پر از پول یا حق دوستان

دوست عزیز ریپل تو 2025 تارگتایی خیلی خوبی داره

حق باشماست ولی تو این بازار نمیشه اطمینان داشت یه ارز تا پارسال ۲۰ دلار بود یکدفعه صفر شد چقدر آدم رو بدبخت کرد واقعا نمیشه با اطمینان کامل تو این بازار صحبت کرد چون بازا دست یکسری افراد که به نهنگ معروف هستند هستش هر موقع دوست داشته باشند پر می کنند هر موقع دوست داشته باشند خالی می کنند این موضوع برای همه ارز ها هستش

پس ٢٠٢٤ ش خبري نيست ؟؟؟

پیش رومون آلت سیزن داریم و از طرفی خرید گری اسیل و درخواست برای ای تی اف ریپل و … به نظرم رشد خوبی داشته باشه

1.5 دلار رو میبینه 2024