خرید ۱۰ میلیارد بیت کوین

۱۰ میلیارد تومان تمام داراییم هست، بنظرتون ریسک کنم و از این نقطه ۱۰ میلیارد تومان کامل بیت کوین بخرم؟! لطفاً با دلیل بهم بگید چیکار کنم؟ :folded_hands::rose:

بیت کوین طلای دیجیتاله اگه میخوای از تورم نجات یابی بیت کوین بخر البته برای طولانی مدت مثلاً پنج ساله

9.700 بگیر ۳۰۰ بده تیبا

خوش به حالت، خانم، این همه پول داری، به نظرم نیا نزدیک این بازار که به حرصش نمیارزه
و احتمال اینکه بیشتر همون پول رو ببازی زیاده، چون با روان آدم بازی میکنند

۱۰ میلیارد داراییتو میخای قمار کنی!!اگه ریخت یهو نصف شد میخای اونوقت چجوری با خودت کنار بیای ؟؟یادتون نره هاوینگ قبل هم همه بیت کویین ۱۰۰ هزار دلاری و اتریوم ۱۰ هزار دلاری رو پیش بینی میکردن یه شبه ریخت شد بیست هزار دلار.همه صاحبنظرای اصلی بیت اعتقاد دارن ۹۰ درصد بیت دست کاربراست و این هاوینگ تاثیر زیادی رو عرضه و تقاضا نداره فقط جو روانیه.پس جوگیر نشو خواستی بیای با پونصد میلیون بیا راه و چاه و یاد بگیر اول .خیلی به حرفای این جماعت دل نبند اینا فک میکنن بیان اینجا بگن بیت میشه صد و پنجاه هزار دلار حرف گوششون میکنه.ادم یاد اون بنده خدایی میافته که یه مرغ داشت وقت تخم کردنش بود هر روز باهاش حرف میزد که تخم بزار تو بزرگ شدی چهار روز بعد تخم کرد میگفت دیدین من باهاش حرف زدم

عزیزجان اگه ۱۰میلیارد داشتی نمیومدی تویه این بازار از اینو اون بپرسی اونایکه ۱۰میلیارد سرمایه دارن از طرز تفکرشون دکتورن
اوکی

ده میلیارد داری باهاش تون دنیا رو بخر اگه بهش اعتقاد داری جای اینکه بیایی اینجا چه به راست یا چه به دروغ پوز اینو بدی که مثلا میلیاردری . یه میلیاردشو بردار به افراد سرطانی . به عروس و دومادهاییکه برای مراسم عروسیشون موندن یا به چهارتا بچه کار و یا کلا به افراد نیازمند کمک کن نیا اینحا نگو چی بخرم چی نخرم فک کن واقعا اگه ده میلیاردداری یک میلیاردشو ضرر کردی و اون یک میلیارد رو پول دارهای اجنبی خوردن پس برتو فرقی نمیکنه که چجوری از دست بدی و بخاطر همین به گزینه اول فکر کن تا اون دنیا رو داشته باشی

اگه 10 ملیارد داشتی تومان نمینوشتی مگفتی 10 ملیارد دارم

۱۰ میلیارد واسه بازار ارز دیجیتال زیاده این مقدار سرمایه برید وارد ملک در شهرهای در حال توسعه و رشد بخرید با دورنمای تجاری سود بیشتری میگیرید

هرچیزی توایران بخری بعد یک هفته توسودی
اگه برات مهم نیست این پول خرید بزن

سلام اولا که خودت بررسی کن دوما با تمام سرمایه ورود نکن با مازاد سرمایه بیا تو این عرصه

الان ارز نخر

داری تو سقف خرید میکنی

اینو از صمیم قلب بهت کفتم
لطفا گوش کن

از 30 تا 45 بیت خریدن داره

و نه بیشتر

من هم باحرف آقا مهدی موافقم من حدود ۴الی ۵ سال تو همین خراب شده ام مثل یه کرم تو مخم رفته،، بیرون هم نمی یاد،،اگه راست می گی چه خداراخوش میاد شما صحبت از میلیارد ها پول می کنی ولی در حدود این چند سالی که گفتم کل دارائی که من درخانه بودتواین بازارگذاشتم از ۸۰ ملیون گرفته تا۲۰ ملیون پائین آمده اسکریت شات هم بخواین می فرستم من چند سال پیش با آرزوی ملیاردی شدن آمده بودم چون تبلیغ می کردن همه به ماه رسیدن فقط شماموندیین اگه عقل نباشد جان درعذاب است وخواهد ماند

عزیزم هولدش کن تا بعداز هاوینگ چند برابرش کن

الان خرید نکنید صبر کن تا هاوینگ انجام بشه اگه بیت اصلاح کرد یعنی نزولی شد پله ای خرید کنید یک سوم سرمایه رو به بیت اختصاص بده مابقی شم روی ارزهای مستعد رشد که پیدا کردنش خیلی سخت نیست سرمایه گذاری کن کلا" وقتی بازار صعودیه خرید نکن بگذار اصلاحش رو بکنه بعد پله ای ورود بزن البته قبل وارد شدن به بازار حتما"" آموزش ببین که سرمایت از بین نره"

ساقیتون رو معرفی کن ناموسا

سابقه پیامات خوندم ، از صمیم قلب دم صبحی از خدا خواستم شفات بده

جنون پول داری یا جنون گا وی یا هر دو مورد

تو ۱۰ میلیاردو نمی تونی بشمری…، چرت نگو ، خودتییییی…

نکنه از الان داری پول نات کوین هاتو حساب کتاب میکنی :sweat_smile: