مشاوره سرمایه‌گذاری: بیت کوین، طلا یا دلار؟

سلام، ببخشید میشه بهم کمک فکری کنید ؟!
من ۲۵ میلیارد تومان پول دارم، بنظرتون بیت کوین بخرم یا طلا یا دلار؟! ازتون ممنون میشم با دلیل بهم مشورت بدید:folded_hands::rose:

تو که پس اندازت از دیروز تا امروز ۱۵۰ درصد سود داده دنبال خط چهار آدیداسی ؟ خب پس انداز کنی تا فردا میری رو ۴۰ تومن .:rofl:
یکم بیشتر کام بگیری بیلیونرم میشی

اونی که ۲۵ میلیارد داره بلده پول دربیاره احتیاج به مشورت نداره:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

هیچکدوم، زمین بخر

تو 25میلیارد داری وعقلت نمی‌رسه چکار کنی؟

۲۵میلیون داری :frog::frog::frog:بهت مشورت میدم ..بری لباس کفش بخری..بقیه اش رو سال دیگه خرج کن

راه خوبی هست برایِ دیده شدن،ادامه بده…

راه خوبی هست برایِ دیده شدن،ادامه بده…

بزار بانک حالشو ببر:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:

اینقدر دنبال توجه وخیالبافی نباش…
انسان برای دیده شدن هر کاری نمیکنه…
کسی مجبورت کرده اینقدر چرت وپرت بنویسی…
خودت کامنتهای قبلی ات را بخون واقعا خنده ات نمیگیره…

گمشو عقب مونده گدا

شما نیازی به سرمایه گذاری ندارید :neutral_face:

خانمی که ۲۵ میلیون پول داره و نمیدونه چکارش بکنه بدش دست دوستش براش سرمایه گذاری بکنه،یه دوست صمیمی

ررو…برو…بروباپدرت ومادرت مشورت کن …اینجا که جای این مسخره بازیا نیست…چراپیام چرت وپرت مینویسی …وای وای تو که نظرمارومیخوای بروگاو—گوسفند—الاغ بگیر----سال دیگه گوشت میشه کیلو۲میلیون شیرالاغ هم کیلو۲۰میلیون پول هم میشه صدبرابر-----حالا اینم نسخه ات راضی شدی

سلام
۲ تا سبد بچین
یکی کم ریسک و دیگری پر ریسک

کم ریسک حدود 70% سبد
اتریوم و شیبا و شیبا پنج برابر اتریوم باشه
پر ریسک 30% سبد
BMW.
BOBO
CAW
TRUMP
SYNC
CTBNETWORK
و…

مینا برو ملک بخر

فقط با پنج تومنش بیت بخر. با بقیه یه خواستگار جور کن که دیگه اینقدر توهم نزنی،:rofl:

دوست عزیز طلا و بیت بدرد شما نمیخوره قشنگ مشخص یه جای بدنت میخاره همشو بده یه چند نفر مرد کلفت به چند کیلو طلا میارزه

طلا همیشه با ارزشه پشتوانه ی دلار چاپ شده هم طلاست
ریسک کم ارزش بالا

ارز دیجیتال ارزشش بر پایه ی عرضه و تقاضا هستش
پروژه هاشونم هست ولی بیشتر عرضه وتقاضا حاشیه سود وریسکش خیلی بالا تره

سرمایه ی کم به نظرم بازار کریپتو ولی سرمایه بالا طلا
اقتصاد امریکا هم قویه ولی طلا قابل اعتماد تره از دلار

سلام عزیز ۵ بده من یه خونه بگیرم