سلام به شما خوبان
کسانی که با بازارهای مالی آشنایی دارن یک نکته رو میدونن، حالا اون نکته چیه؟
اخباری که به دست من و شما میرسه معمولا اخباری سوخته هست و استفاده اصلی رو گردانندگان بازار و نهنگها میبرن و ماها معمولا یا طعمه اونها میشیم یا نسبت به اونها اندک سودی میبریم (بسته به هوش و تجربه و کنترل احساساتمون)
اینها رو گفتم که به این نتیجه برسیم که ریپل اگر قرار باشه در دادگاه پیش رو شکست بخوره، حتما الان قیمتش رو میبردن بالا تا نهنگهاش خالی کنن و من و امثال من تو سقف بخریم و…(مثل لونا که رسوندنش به 106 دلار بعد یک شبه تقریبا صفر شد۹۹/۹ درصد افت قیمت تو چند ساعت)
هولدرای عزیز شک ندارم روزهای خوبی در انتظارمونه و همین روزها این ارز اگر خدا بخواهد شادمون میکنه
این تجربه و نظر شخصی بنده هست و ملاک خرید و فروش نیست
سلامت و پرسود باشید
#نظر شخصی
خب اگه اینطوری که شما میگین باشه نمیان که قیمت رو پایین نگه دارن قبل دادگاه که همه بیان توی کف خرید کنن و بعد دادگاه خیلی راحت به سود برسن … پس نتیجه میگیریم که دادگاه هم باز به تعویق میوفته و میندازنش واسه یه وقت دیگه (کاری که سه ساله دارن انجامش میدن)
دوست من اینجا برعکس عمل میکنه قیمت رو تا جایی ک بتونن پائین نگه میدارن و همین باعث ترس سرمایه های خرد میشه پس خبر منفی توراهه و تو همین گیر دار ک منو شما درگیر همین پیامها و خبرها هستیم انچین خبر از حجمهای سنگین خرید میده .حالا چقدر خرید خارج از صرافیها و خصوصی انجام میشه بماند.یعنی تا اخرین لحظه جمع میکنن.فقط خرید .و کافیه خبر دادگاه منتشر بشه و مثبت باشه دیگه کمتر از دوبرابر قیمت کسی بنظرت حاضر ب فروش ارزاش میشه؟؟؟؟؟