تحلیل بازار میم کوین‌ها

از الان سعودیه برای فردا بازم میاد تو رنج ۰.۴۴ تا ۰.۴۵ باز از ساعت حدود ۱ عصر میره بالا تارنج۰.۴۷ تا ۰.۴۹ این سعود و نزول ممکنه از ۰.۴۲ تا ۰.۵۱ تا ۳ روز آینده متغییر باشه.این تحلیل منه هر شخصی برای خودش نظری داره.گفتم بازم میگم درحد توانتون تو کف۰.۴۳ تا ۰.۴۵ بخرید و دیگه قیدشو بزنید تا چند سال.اون دسته از افرادم که سابقه دارن تو ارز از همین سعود و نزول سود بدست خواهند اورد. این میم کوین برای سود کوتاه مدت نیست فقط بلند مدت ان شاالله.

اول فرق سعودی و صعودی رو یاد بگیر بعدش کسی که با قیمت ریالی میخاد ترید کنه فاتحه اش رو باید خوند

تحلیلت هم مثل خودت سعودیه:rofl::rofl::rofl::rofl:سواد نوشتن نداری میای تحلیل میزاری صعودی درسته تحلیلگر

روحیه ت خوبه عزیزم صعود رو نمیتونی درست بنویسی ولی تحلیل میکنی آفرین

خاک تو سرت ک به ریال تحلیل نکنی

دهنت سرویس یه ساعت دارم میخونم اول فک کردم خودم نعشم که نمی‌فهمم چی نوشتی حالا فهمیدم به رئال داری میگی سکته کردم گفتم اگه بیاد رو این قیمتا که من باید برم بالا

منظورش عربستان بوده

سعودی مال عربستانه

اهمیت نده برادر به حرف این …آ

تحلیلی خوبه. اما پپه الان در موج b از ریزش کلی هست
با توجه به صعود دوباره بیت کوین نسبت به عمل کنگره (که باید ریزش بیشتر میکرد و مقداری انجام شد ) این رنجی که شما میگی بزرگتر از این عدد هست. اما بعد از تاچ ۷۳۰ دوباره موج c صعود شروع میشه

اهمیت ندادم فقط حرفم با اون دسته از اشخاص بی منطق و بی فرهنگ و ازخود راضیه که فقط و فقط به دنبال غلط املایی میگردن و تحلیل منو به مسخره گرفتن حالا بیان نظر بدن .تحلیلی که قرار بود تو سه روز اتفاق بیفته افتاد. ولی فقط دنبال غلط املایی و ریال و تومن تحلیلم بودند.امیدوارم همیشه موفق باشید