یک نکته مهم در بحث کریپتو میخوام توضیح بدم و جنبه کلی داره همینطور که خیلی از دوستان در این صفحه اعلام میکنن که مثلا فلان ارز سقف قبلیش این بوده و اگه بازار مث قبل شه دوباره سقف قبلشو میبینه این برای خیلی ارزها اشتباهه چون ما ارزهایی داریم که تورمی هستن و تو اون مدت زمانیکه گذشته توکن خیلی زیادی اضاف کرده مثلا همین کیک که خیلیا میگن سقفش بالای ۴۰ دلار بوده باید اولین کار تعداد توکنهای کیک دقیقا زمانیکه ۴۰ دلار بوده بررسی شه خب اون زمانیکه کیک ۴۰ دلار بوده تعدادش کلا حدود ۱۳۰ میلیون بوده اما چون تورمی بوده و بمرور زمان توکن اضافه کرده و الان تعدادش به حدود ۳۹۰ میلیون رسیده پس یعنی تعداد کیک ها نسبت به اون زمان ۳برابر شده پس اگه قیمت کیک به ۱۴ دلار برسه دقیقا مث اینه که به ۴۰ دلار اون زمان قبل رسیدیم !
اما خیلی از استادنماها اینا رو نمیگن چون خودشون واقعا نمیدونن و فقط میگن سقفش این بوده و فلانه !!
پس نکته ای ک متوجه شدیم این بوده که اگر میخوایم در مورد سقف قیمتی که اون ارز در گذشته داشته صحبت کنیم و بررسیش کنیم و جز ملاکهای خرید قرار بدیم، باید اولین کار تعداد توکن هاشو در زمان سقف قیمتیش و الان درحال حاضر بررسی کنیم ((اگر تعداد توکنهاش در گذشته و در زمان سقف قیمتیش با الان تقریبا یکی بود و یا تغییر آنچنانی نکرده بوده میشه اونموقع بگیم سقفش این بوده و اکیه !! اما اگر در زمان سقف قیمتیش در گذشته توکن هاش کمتر بود و الان در حاضر چندین برابر توکناش شده باشه ، ما باید قیمت سقف قبلیشو تقسیم بر چن برابری تعداد توکن های الانش کنیم (( که برای کیک همونطور ک توضیح دادم چون تعداد توکنهاش از زمان سقف ۴۰ دلاری حدودا ۳برابر شده پس ۴۲÷۳=۱۴ پس ما اگه با این تعداد توکنهای الان به ۱۴ دلار برسیم انگار ب ۴۲دلار سقف قیمتی قدیمش رسیدیم!!
((دوستان این فقط یک توضیح و مثال کلی بود و برای تمامی ارزها کاربرد داره و بهیچ عنوان من پیش بینی قیمتی در این پیامم انجام ندادم ! و شاید در آینده به بالای ۴۰ دلار هم برسیم((یعنی ۳برابر سقف قبلیش)) و حتی ممکنه عددهای خیلی بالاتری ببینیم یا…
((تو این بازار کریپتو همه چیز امکان داره))
درصورت علاقه ب کیک میتونید پیام های قبلیم بخونید که در مورد مکانسیم سوختن و تورم و .. توضیح دادم
آقا حسام نحوه محاسبه سقف به این روشی که شما میگی نیست.
در مورد ارز کیک در آلت سیزن قبل که خودم هم توش بودم کیک تا سقف ۴۰ دلار رفت به چند دلیل
اول اینکه بزرگترین صرافی شبکه بایننس در حوزه Defi هست و در زمانی که آلت سیزن شروع شد حجم معاملات این صرافی و دیگر صرافیهای غیر متمرکز چندین برابر شد مثل کیک ،یونی سوآپ ،سوشی سوآپ که این افزایش قیمت رو به همراه داره برای توکنهای اون صرافی
دوم اینکه با توجه به نقدینگی که وارد بازار میشه در زمان آلت سیزن ارزها با توجه به مکس ساپلای خودشون باید مارکت کپ پر کنن نه با توجه به سکه در گردش ،ارزکیک امسال ۳۰۰میلیون توکن سوزوند از مکس ساپلای که همان سکههای قفل شده هست و با توجه به این موضوع الان شرایط خیلی بهتری از گذشته داره عزیز من
هر ارزی با توجه به نقشه راهی که بنیانگذاران اون ارز براش در نظر میگیرن سیاستی رو در پیش میگیره برای افزایش قیمت ،ارز کیک به خاطر اینکه روش استیکینگ داره و مجبوره سود استیک در بازه زمانی مشخص بده نباید تمام سکه ها در گردش باشه چون با افزایش قیمت نهنگها ورود میزنن و با کمبود سکه سود حاصل از استیک از کجا باید بیاد؟؟؟این یک مورد بود
صرافی غیر متمرکزی که نقدینگی قفل شده نداشته باشه در صورت حجوم نقدینگی از بیرون به صرافی چطور نیاز خریدار رو تامین کنه؟؟
شما به اینا فکر کردی؟؟؟
نحوه محاسبه مارکت کپ : توتال ساپلای ضربدر قیمت توکن ،
با توجه به این موضوع در زمان آلت سیزن مارکت کپ ارزهای بنیادی چندین برابر مارکت کپ فعلی خواهد شد که در این صورت اگه ۷۰درصد دوره قبل نقدینگی وارد صرافیهای عیر متمرکز بشه کیک پتانسیل رشد تا بالای۲۵دلار رو به راحتی خواهد داشت (تارگت منطقی با در نظر گرفتن تمام جوانب بازار)
پرسود باشید
عالی مرررررسی ۱ نفر فهمید من چی میگم