من تو شهریور 1402میخاستم کاردانو خرید بکنم اونموقع فکر کنم 30سنت بود خرید نکردم چرا چون نشستم نظرات یه سری از رفقا که همین جا نظر میدادن رو دیدم و خرید نکردم و الانم مثله سگ پشیمونم چرا که اگه خرید کرده بودن پولم دو برابر شده بود اذر 1402بیت کوین 37هزار دلاری رو خریدم الانم که تا این تایمی که دارم کامنت میزارم بیت کوین72هزار دلاره یعنی سرمایه من دو برابر شده کاردانو ابان ماه خریدم 37سنت الان کاردانو 60سنته پس نتیجه میگیرم که خیلی از کسایی که نظر میدن اصلا از بازار هیچ علم و اگاهی ندارن و فقط برا اینکه یه چیزی گفته باشن نظر میدن من نه به کسی میگم بخر نه میگم نخر تصمیم با خودتون شاد و پر سود باشید
برادر ارجمند متاسفانه با تبلیغ فراوانی که میکردن و عدم تجربه ی خودم رو قیمت ۲,به بالا خرید کردم ولی یهو ریخت فقط با هزار دلار کاهش بیت کوین ،نمیدونم چند سال پیش بود چون به قیمت قبلیش داره بر نمیگرده یخورده ناراحتم ،احساس میکنم کلاه سرم رفته. وگرنه خیلی ارزا با بالا رفتن بیت اکثرا دارن به قیمتهای قبلیشون برمیگردن. بجز ادا سند مانا که دقیقا تبلیغات زیادی دااشتن اون موقع
این بازار نیاز به صبر و حوصله داره و نیاز به علمه بالایی داره باید بدونید چه زمانی باید خرید کنی و چه زمانی بفروشید من بازم میگم به کسی کاری ندارم و به کسی هم نمی گم بخرید یا بفروشید ولی همین دیروز 1800واحد همین ادا رو باز خرید کردم و زمانش که برسه میفروشم چون این زمانی که من خرید کردم لازمه سرمایه گذاری میان مدت بکنم
آخه صبر کردن موقعی ارزش داره که به سود برسی نه اینکه بعد از دو سال هولد کردن همه ارزا سقف قبلیشونو بزنن ولی این آشغال به یک سوم سقف قبلیشم نرسه