تومان اومد دستم، ولی زمانیکه بازار بالا زد، مترصد افت قیمت یا اصلاح، برای خرید. شایدم دلارتتری کردم، چون 0.5 تا 1 درصد از اوجش افت کرده و بعد در افت ارزها ، ارز بخرم.
منم اومدم یه نوسان ریزبگیرم رو 91فروختم که ۸۸وارد شم حالا ازاونجا که شانس منه نمیاد پایین دیگه
درود
گرامی، نمیدونم با این احوالات چقدر بد شانسی یا بد موقعیت معامله میکنید. حد زیان بگذارید.
نگه دار به نظرم روز پیش از اعلام نرخ بهره بانکی آمریکا نزدیک Halving است، و جَو کاهش نرخ بهره بانکی برداشته اند، که این باعث افت موقت ارزها میشود، ولی فکر کنم ، نرخ بهره همان 5.5 درصد بماند. در همان افت جایگزین کنید.
در نوسان گیری در صورت شکست، 48 تا 72 ساعت صبر میکنم، اگر قیمت هدف را زد که خوب است، اما اگر نزد به فکر پله بعد میروم، حتی گاهی بالاتر از خرید پیشین مثلا 0.91 شما ورود میکنم، و در چند درصد بالاتر میفروشم، تا جبران نوسان از دست رفته بشود. مثلا 0.92 ورود و در 0.95 خروج میزنم. البته باید با توجه به اشباع خرید و فروش ، معامله کرد. بهترین ابزار هم Tradingview و امکانات درونیش است. به ایستی و حسرت بخورید فرصت جبران رفته است. اگر هم اینکار خوب بلد نیستید تا اول پاییز دستکم Holder باشید.
سفارشت را در 0.88 نگهدار، بالای 80 درصد در چند روز میزند.
تو تا صفر نشی بیخیال نمیشیا مثل اینکه
مطمنی؟صبح بیدارشدم دیدم رفتهرو۹۷ترسیدم گذاشتم رو۹۴برام بخره😩نگاومدم ازفانتوم نوسان بگیرم برعکس شد اون ازمن نوسان گرفت😞
خداروشکر فقط یک چهارم ارزم نوسان گرفتم بقیش تو تراست ولته