تحلیل filbtc

ارز filbtc تو کنج نزولی قرار داره و درگیر با مووینگ ۲۰۰ اگر رد کنه صعود تا ۱۶ طی چند روز آینده ولی اگر رد نکنه حمایت‌های پایینتر امتحان میشه. صعود احتمالش بیشتره

نظرتون در مورد پولکا دات چیه،چارتش خیلی شبیه فایل هست

والا ب خدا اين فايل دق داد ما رو كل بازار رشد كرد بعد اين هنوز درگير سنت سنت بالا رفتنه!!!:disappointed_face::disappointed_face::disappointed_face:

از نظر من این حرکت دات پولبکه و حرکتش تا ۱۴ الی ۱۶ می‌ره. خیلی ارز خوبیه و منم ازش دارم. هولد کردم تا ۲ سال دیگه

معمولا ارزهایی که اینطور حرکت میکنند در ی حرکت شارپ همه را جا میزارند. باید عرضه و تقاضا به تعادل برسه تا بتونه با ی حرکت شارپ مقاومت مهم را رد کنه. پس این حرکات طبیعیه. هر چقدر این حرکات رنج طولانی تر باشه حرکتش پر قدرت تر میشه. فایل ارز بسیار خوبیه و روی نظم و حساب حرکت می‌کنه الان هم پولبک زده به خط روندی که شکسته و مقاومت ۸. باید روش تثبیت بده که داده. اگر اتفاقی تو بازار نیوفته. مثل اخبار فاند باید در حرکت بعدی تا ۱۶ بره. و من به این حرکت بسیار امیدوارم هرچند که بازار قابل پیشبینی نیست

داداش دات را فقط نگه دار. منم دارم ازش تا سال دیگه نگه دار ارز بسیار خوبیه. الان پولبک زده و باید تا حوالی ۱۶ بره