فقط صعودی بودن بازار

چرا بعضیها فکر میکنن تا قیامت صعودیه …اینا چطور به فکر ورود به این بازار افتادن…ایا معنیه ترید به گوش اینا خورده اصلا…همونطور که میتونه بره تا هشتاد همونطور هم میتونه تا چهل بریزه.البته به موقعش..پس فقط نگو میره بالا و نمیریزه

می‌دونی چرا چون تا قیامت قیمت دلار می‌ره بالا

خوبه شما مفهوم ترید رو بلدین ب بقیه می گین
ما رو اصل و اساس بیت کوین و بازار معامله میکنیم
چرا تا ی کلاس ترید میرین فک میکنین با ی تحلیل پیش پا افتاده میتونین وضعیت بازار رو بگین .
فاندامنتال . Sorp چک کردن سود و ضرر کاربران cvdd بازار گاوی بازار خرسی
من یادم الت سیزن قبلی ی جماعتی میومدن از‌ قیمت ۳۰ هزار دلاری بیت کوین تا ۶۹ هزاری بیتکوین وعده ریزش تا ۲۰ هزار میدادن درسته ک ریزش میکنه ولی این مهمه قبل ریزش چ سقفی میزنه الان مشخصه ک بازار تا الان گاوی بوده و ۶۴درصد گاوی بوده پس قدرت سعود از نزولی بیشتره تصمیمات هر کی به عهده خودشه ولی ی سری از شما تریدر های محترم ک نوساناتی ک میگیرین با حرفاتون باعث میشین ی کسایی ک تو بازارن نتونن محکم کوین یا توکن هایی ک خریدن نگه دارن و باعث میشه با ی سود کوتاه مدت خارج بشن و پشیمونی براشون بمونه بررسی هر توکن یا کوینی ک وارد بازار میشه ب طور مثال سلستیا ک وقتی وارد شد تریدرا فقط وعده ریزشش رو میدادن که از یک دلار شروع به سعود کرد تا ۲۱ دلار ممنون میشم نظرات شخصی خودتون رو گوشزد نکنین و بزارین کسایی ک میان تو بازار با منطق خودشون خرید فروش کنن

هی به خودت دلداری بده:sweat_smile::sweat_smile:میره ۸۰

آخ که چه زوری داره ۶۰ بفروشی ۷۲ بشه بعد بیای اینجا حرص خالی کنید:joy::joy::joy::joy:

بیت باید بیاد پایین که آلت ها برن بالا

داداش من نمیگم قراره بریزه..اصلا برای ریزش باید اول تائید بده بعد بریزه.رو هوا که نمیریزه…حرف من اصل موضوع هست یه سریها فکر میکنن چیزی به اسم ریزش وجود نداره.این دیدگاه تهش نابودیه