تجربه سود در بازار نزولی فلوکی

این بازار ریزشی تو کارش نیست
۳ سال پیش ک تو این بازار بودم ازش سودهای زیادی گرفتم تا ۲ ۳ سال این بازار از حال رفت تا ۶ ماه قبل ۲۰ میلیون تومن فلوکی خریدم پولم شد ۲۵ تومن فروختم و ۵ تومنو سیو سود کردم ولی اگ یه ماه بیشتر صبر میکردم ۲۰ تومنم میشد ۱۴۰ میلیون… دلیلش اینه ک این ارز مدیریت قوی پشتشه صبر کن تا به سود برسی وگرنه به سود نمیرسی و تجربه سنگینی پس خواهی داد یاعلی
هادی

در حدی قوی هستن که دوتا صفر دیگه کم کنن؟

0.0080 فقط باید صبرکنی وعجله نکنی:rocket::rocket::rocket:

0.0025 دلار
با مارکت کپ 24 میلیارد دلار
اگر بازار عالی باشه
0.005
با 48 میلیارد مارکت کپ

بله من اگه پول داشتم حتتما فقط فلوکی میخریدم و صبر میکردم

عزیزم مشکل همه ما میدونین چیه؟؟؟ همه ما میدونیم بازار تا یکسال صعودیه ولی این فقط برای بیت کوین صدق میکنه ، البته که التها هم رشد میکنن ولی مشکل اینجاست که نمیدونیم کدوم التها رشد میکنن؟؟ و کدوم التها نزول میکنن؟؟ و اینجاست که ماجرا پیچیده میشه و در هر ریزش و صعودی هزار جور فکر و خیال از سر ادم میگذره و در انتها منجر به باخت ۹۵ درصد معامله گرها میشه.از کجا معلوم که خود این فلوکی رشدش رو تا اینجا کرده باشه و از این به بعد نزولی بشه؟؟ و این جمله اخرم در مورد تمام التها صدق میکنه و منظورم خدای نکرده این نیست که شما رو نسبت به فلوکی بدبین بکنم ، فقط برای مثال اسم فلوکی رو اوردم. نمونه اش همین شیبا هست الان حدود ۳ سال هست که حتی سقف قبلیشو نتونسته بزنه و همین الان حدودا ۲۵۰ درصد با سقف قبلیش فاصله داره، چه کسی میتونه تضمین بده که شیبا دوباره سقف قبلیشو تاچ خواهد کرد ؟؟ پاسخ : هیچکس. حالا در مورد بیت کوین همین سوال رو از خودتون بپرسین؟؟ پاسخ : همه

حرفت در مورد شیبا ک میگی بعد از ریزش بیت بود الان دیگه هاوینگع شرایط فرق میکنع برادر الان موقع ریزش نیست الان موقع پامپع شاید باز دوباره بعد از پامپ بریزن