تحلیل فایل کوین و گپ‌های بیت‌کوین

من به همه گفتم چارتشم گذاشتم كه فايل كوين در تايم روزانه ميتونه تا ١٠/٣٠ بره و اصلاح تا ٩-٩/١٥ و بعدش حركت تا ١١/٨٥ دلار
خيلي ها گفتن نميشه جون نداره ووووو
خوب چي بگم واقعا به اين ادما

عجله نكنيد صبر كنيد روي ١٦ دلار بفروشيد و مجدد روي ١٢ دلار بخريد و تا ٢٠-٢٥-٢٨ باشيد مجدد روي اين اعداد بفروشيد و روي ١٦ دلار بخريد

با حوصله پيش بريد

بيت كوين هر جا بره بايد گپ ها رو پر كنه الان گپ ٦٨/١٠٠ الي ٦٩/١٠٠ وجود داره همين

دوست عزیز تو با خودت درگیری اصلا معلوم نیس چی میگی مثل باد هر دقیقه یه طرف می وزی

اگه بيت تا ٨٠ اينطورا بره و فايل ب ١٦ نرسه و اونوقت بيت بره تو اصلاح و ريزش ،اونوقت فايل هم ميره پايين و بايد اين پروسه رو مجدد از سر بگيره،من شنيدم سناريويي كه ممكن بعد هاوينگ ريزش اتفاق بيفته،مثل سال ٢٠٢١ همه رو بزارن سر كار،اون موقع هم خيلي از اين حرفا ميزدن و بيت ١٠٠ هزار دلاري ميكردن،اون وقت رشد فايل شايد تا اواسط تابستان طول بكشه اونم حتي رشد تا حداقل ٢٠ دلار،پس به نظر من اگه بيت تا ٨٠ اينطورا رسيد حداقل ي سيو سود انجام بديم كه اگه رفت پايين مجدد اضافه كنيم و غصه نخوريم.
شرمنده طولاني شد.

داداش من گفتم جون نداره الانم میگم نداره شما چرا اینقدر جبهه میگیری ؟ ۴ تا عدد اینجا میزاری یا میشه یا نمیشه دیگه فاز نوسترداموس گرفتی ؟

به خاطرحرف بعضیا نارحت نشو داداش ما که با تحلیل شما اعتماد داریم

شما خودتم نمیدونی چی میگی ؟یه روز میگی اصلاح تا ۶.۸ یه روز میگی صعود تا ۱۲ ادعات هم میشه منم میتونم ادعا کنم کاری نداره ۴ تا عدد رو حمایت و مقاومت میگم ملتم به به چه چه بکنن

داداش لطفا از اپتوس تحلیلی بزار فدای دستت

اگه تحلیل داری باید هر ۲ جنبه تحلیل که فاندا مهمتر از تاکتیکاله رو به ملت بگی بگی احتمال ریزش بعده هاوینگ بیشتره تا احتمال صعود پول مردمو سوخت نکنید اینجا

شیبا چه مرگشه داداش

اتفاقا خیلی دوست داشتنی با دل بزرگه که میاد وقت می‌زاره و تحلیل درست می‌زاره شنونده خودش عاقله و طرف خودش رو می‌شناسه

امروز چی میتونی بگی ؟؟؟