این بالا پایین شدن ها طبیعیه، من بوده وقتایی که ۱۷۰ درصد توی ضرر بودم بعد رفتم توی سود (فیوچرز)، نترسید
داداش البته جسارت نباشه قصد اصلاح دارم
درصد بالای ۱۰۰ برای زیاد شدن و بالا رفتن هست پایین امدن بیشتر از ۱۰۰ درصد نداریم بشه ۱۰۰ درصد ضرر یعنی پولت صفر شده و ۱۰۰ درصد پولت رفته و لیکویید شدی حالا شما یه چیزی هم باید دستی به صرافی بدی بابت اون ۷۰ درصد که اضافه کردید.
مگه داریم مگه میشه فیوچرز در ۷۵ درصد لیکویید میشی چطوری تو۱۷۰ درصد تو ضرر بودی و برگشته
یعنی از هر 100 تومن پولت که رفته 70 تومن هم از جیبت دادی؟ یعنی اگه سرمایه ت 100 میلیون بوده صفر شده هیچ 70 میلیون هم از جیبت پرداخت کردی:joy:نگاه کن تو را خدا کیا برامون تحلیل و سفارش میکنن
شما احتمالا تا حالا فیوچرز کار نکردی، وقتی یک دلار بذاری با اهرم ۲۰، میتونی به اندازه ۲۰ دلار معامله کنی، حالا وقتی از این بیست دلار ده دلار ضرر کنی، انگار ۱۰۰۰ درصد نسبت به پول اولیه خودت ضرر کردی، ولی لیکویید هم نمیشی چون این فقط مارجین ورود به معامله هست، بیشتر از ۱۰۰ درصد بشه از پشتوانه پولی که توی حساب فیوچرزت گذاشتی ولی وارد معامله نکردی کم میشه، همین الان بعضی دوستان تا ۳۰۰ درصد هم توی ضرر هستن
بله
اگر رو حالت کراس باشه میشه
من اوایل بالای 100% ضرر میکردم و گاها تا 130% هم ضرر داشتم
ولی تسلیم نشو و ادامه بده
حتما حتما موفق میشوبد.
شما فیوچرز کار نکردی تقصیری نداری
بله میشه اینم نمونه