سلام رفقا
من به دنیای ارز دیجیتال خیلی علاقه دارم
میخوام اولین ارزم دیجیتالمو بخرم
حدود ۵۰۰ دلارُ میخوام روی یک ارز سرمایه گذاری کنم
لطفا بهم پیشنهاد بدین چه ارزی رو روی چه قیمتی بخرم و روی چه قیمتی بفروشم
نظر و پیشنهاد شما خیلی برام با ارزشه
لطفا راهنماییم کنید
فعلا همینو بفهمی که وقتی دلار میره بالا بازار ارز تو ضرر گیر میکنه کافیه
عزیزدل اینجا اکثرا خودشون گرفتارن و فقط رو خودت حساب کن برو بگرد ببین کدوم ارز اصل و نصب داره و از ارزش ذاتیش داره پایینتر معامله میشه و ببین برا اینده چه وایتپیپر و نقشه ای داره و البته تو هر قیمتی الان هست ی پله ازش بخر ( به درود)
ارز های هوش مصنوعی
Fet وocean وAGI
سلام بشما
چون خودتون نظر خواستین میگم گرچه هیچکس در این بازار نمیتونه بگه نظر من آخرشه ولی چون میخوای اولین ارزو بخری من پیشنهاد میکنم ابتدا نظرات کارشناسان این بازار رو مطالعه کنی بعد دستت میاد چجوری و از کجا شروع کنی از اون گذشته همه ی تخم مرغا رو در یک سبد نذاری بهتره که البته اینم بستگی به سبد انتخابی شما داره چون ارزها به دسته های مختلفی تقسیم بندی میشن.برخی سود مداوم و حرکت رو به جلو آهسته و ثابتی دارن که باید صبور باشی و برخی هم سود بادآورده یکی دو روزه.من پیشنهاد میکنم ابتدا پس از بررسی و مطالعه،بجای یک ارز شما قسمتی از چندین ارز رو بخری مناسبتره ولی همینکه میپرسی یعنی بهترین راه رو خواهی یافت
سلام.. فعلا نگیر چون بازار بشدت داغونه وبیت کوین هم همه ارزا رو اسیر خودش کرده فعلا..بعد از کسی که واقعا بلده کمک بگیر..وتحلیلها ونمودارهای داخل چنل رو هم مطالعه کن.. من یکی خودم بلدنیستم که کمکت کنم والا.. منم از دیگران یا تو سایتها زیاد جستحو میکنم وشانسی میگیرم.. در کل بگم بهت بازار ارز خیلی تجربه میخواد واقعا وصبر زیاد؟ موفق باشی
ارز لورفای اتوماتا نتورک.آتنا و ولو رو بخر زود
درود دوست عزیز،اینگونه که از حرفهای شما میشه برداشت کرد،در این زمینه تازه کار هستید،و این روشی که شما در پیش گرفتین کاملا اشتباه هستش،و به غیر از،از دست رفتن سرمایتون، چیز دیگری عایدتون نمیشه
اتریوم سی فیتفی سویی ایت پروتوکل موچی ریو اوندو
خودت رو بدبخت نکن
برو پی زندگیت
الان وقت خرید هیچی نیست بازار رو هواست
ارزهای از ۱تا ۲۰ کوین مارکت کپ بخر باخیال راحت بریز تو کیف پول نگهدار ۲۰۳۰ بیار بیرون
همین الان تا بالا نزده ارز boden از صرافی البانک همه پولدا بخر به محض بالا رفتن بیت تو چند روز آینده پولت دوبرابر شده. رگ گردنم ضامن میزارم.