ریزش ارزها قبل یا بعد از هاوینگ

ی سوال فنی ممنون میشم باتجربها ی جواب درستی بدن..قبل هاوینگ ممکنه ارزها همه ریزش کنن یا بعد از هاوینگ..چندروز دیگه ب هاوینگ مونده..ممنون میشم راهنمایی کنید.من کمی گیج شدم..

ذهنت رو زیاد درگیر هاوینگ نکن چون اون اتفاق خیلی موثر و بزرگ که تصور میکنی را نخواهی دید اگر خاطرت باشه شبی که صندوق سرمایه گذاری بیت را کمسیون اوراق آمریکا تأیید کرد و خیلی ها از ماهها قبل منتظر این اتفاق بودند از صبح فردا بیت از تقریبا ۴۵۰۰۰ شروع به افزایش قیمت کرد وتا حدود ۴۸۰۰۰ هم تا غروب همان روز بالا رفت اما ظرف نیم‌ساعت ریزش عمیقی داشت و تا ۴۱۵۰۰ ریخت نظر شخصی خودم این هست که هیجان بیشتر بازار را حرکت میده و ای تی اف و یا هاوینگ و امثال اینها تاثیر بلند مدت شاید داشته باشند اما در روند کلی بازار بر اساس نظر و هیجان معامله گران خیلی نمیشه موثر دید

هیچکس نمیدونه!
حداقل اینجا مطمئنا هیچکس نمیدونه
۹۰ درصد اونایی که اینجان این روزا حال و روز خوشی ندارن و دلیلشم همین ندونستن دوست عزیز.

هرچیزی امکان داره .
درضمن کار این بازار گیج کردنه .
همه الان تو بلاتکلیفی به سر میبرن .

فردا هاوینگه
من ک تا اخرش پای بیت کوین نشستم
هرکی بفروشه از نظر من پشیمون میشه

مرد حسابی اگه همه میدونستن ک خارج میشدن ک ی سوالهایی میکنید بعضی وقتا

قبل
ماه دیگ .دو هفته

رفیق جواب این سوال فنی را هیچ کس و هیچ کس نمیدونه مطمن و راحت باش

۱۰روز تا هاوینگ

گزینه ج هیشکدام

دوست عزیز بعد هاوینگ که حدودا ده روز دیگه هست حجم استخراج بیت به نصف موجود کاهش پیدا میکنه و به مرور زمان عرضه کم میشه و تقاضا زیاد .پس اینو در نظر بگیر که قرار نیست همون روز اول هاوینگ قیمت بره بالا باید حداقل شش ماه نظاره گر باشی تا نتیجه رو به مرور ببینی

تو هاوینگهای قبلی که ریزش سنگین اتفاق میافتاد احتمال داره ریزش سنگین این بوده باشه هیچ کس نمیتونه بگه قراره چی بشه تو این دوره قبل هاوینگ etf اینا جریان بازار و تغییر داد ولی بازهم نمیتونه نظر قاطع بده همه اساتید تحلیل گر موقعی که نیاز داریم بهشون تو شرایط بحرانی اصلاح بیت همگی میرن تو خواب عمیق :grinning_face_with_smiling_eyes:

9 روز به هاوکینگ مونده هر سناریوی ممکنه اتفاق بیفته به هیچ کس اعتماد نکن اگر هم زیاد تجربه نداری با سرمایه اندک وارد شو

دوست من امسال روند بازار کاملا متفاوت با سالهای قبله هیچی معلوم نیست همش در حد حدس وگمانه اما واسه احتیاط یه مقدار نقدشی بهتره پرسود باشی

معمولا قبل از هاوینگ ریزشی هست ولی اگر قرار بود ریزش کنه تا الان کرده بود مگر یه خبر بد بیاد
یه مساله ای هست که من ۷۰درصد احتمال میدم صعودی باشه تا ریزشی چند تا هاوینگهای قبلی رااگر برسی کنید میبینید که هر چه تعداد هاوینگهابیشتر میشه اون حرکات هیجانی کمتر دیده میشه واز موقعی که etf بیت تایید شد اختلاف درصد ریزش وصعود ارزها هم کمتر شد مثلا چند سال قبل با یه ریزش ۳درصدی بیت آلتها ۳۰درصد ریزش میکردند ولی چند ماهی هست که اون حرکات دیده نمیشه وبخاطر etf هست

اول اردیبهشت هاوینگه .۸روز مونده