هدف بیت کوین تا فروردین ۱۴۰۴

هدف اول آخر بیت کوین تا فروردین ۱۴۰۴..:thinking:موج اول ۱۰۰هزار…موج دوم ۲۵۰هزار…موج سوم ۷۰۰هزار ..موج آخر بالای ۱میلیون دلار:thinking::thinking:با توجه به تاییدهeftتوسط آمریکا که بسیار مهمه در جذب کشورها… و خرید های سنگین شرکت ها مثل بلک راک…که بسیار مهمه برای جذب شرکتها قدرتمند…قطعا برای ارزش.. اعتبار و قدرت بیت کوین در دنیا .. و تقریبا نبود جنگ…من اعتقاد دارم و عقلم اینو قبول کرده که هاوینگ امسال ۱۰۰درصد شک نکنید :thinking::thinking:حداقل قیمت بیت در سال ۱۴۰۴ به ۷۰۰هزار دلار برسه وشکی ندارم:thinking:قبلا گفتم تحلیلگران و مدیران ارشد شرکت ها نهنگ ها و کشورهای قدرتمند همدست هستند و به هر تحلیل و نظری که میدهند شک کنید و توجه زیاد نکنید…اینجا هم مثل بازارهای خودمان مافیای و دورغ زیاده…

خول مغزترین فرد کریپتو رو تازه شناختم…
خودتو لو دادی رفیق با این رویا بافی :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:
ادمین لازم هست تایید کنید لطفاً..

برگرفته از کتاب گاوها پرواز میکنند ادمها باور میکنند .الان میدونم دوستان همه ناراحت میشن ولی این همون بیت بود که رسید چهار سال پیش به ۶۸ هزار بعد ریخت تا ۱۷ هزار.کارخونه تولید ماشین که نیست بگی امسال میخاد ماشین برقی تولید کنه انقدر سهامش میره بالا .یه چیز تعریف شده بین یسری ادمه که هیچ پشتوانه ای نداره فردا یه نهنگ بگه میخام خالی کنم برم فلان کارو کنم خدا درصد میریزه.یبارم یه دولت میگه میخام رسمیش کنم انقدر درصد میره بالا پس خداوکیل چرت نگید.

اگر گفتی بی عقل ترین موجود روی زمین چی هست ؟
جواب:،:cow_face::cow_face::cow_face:
حالا یک کم دقت بکن چرا به بعضی ها اسم اون رو می‌بریم
چون واقعاً شعور نداره
حالا کمی تفکر بکن شما هم بعضی وقتها میتوانید :cow_face:باشید

اینجوری که تو میگی باید از جیب خودشون به فوروشندگانش پول بدن :exploding_head: