تحلیل هاوینگ و سقوط احتمالی بیت کوین

دیگه تموم بیت کوین روی 73 هزار دلار ای تی اچ زد و بعد از رینجی که داره میزنه روی همین قیمت وار زمستان میشه و نهنگها و دولتها روی کف 15 هزاردلار جمع کردن و با سود خارج میشن و اخبار اینکه بعد از هاوینگ بیت کوین میره بالا اخباری فیک هستش که نهنگها و سرمایه دارن بزرگ و صرافی ها و نهاد های مختلف جهانی منتشر میکنند برای نگه داشتن و خارج نشدن مردم از بیتکوین چون اگر مردم خارج بشن اونها نمیتونن سود رو بگیرند الان خورد خورد دارن خارج میشن که به بازار فشار وارد نشه و با اخبار مثبت مردم رو تشویق به خرید روی اوج میکنند شما وقتی می‌بینید بیتکوین یهو سه هزار دلار میریزه و مجدد مردم میخرن و این خورد خورد خارج کردن سودهای خودشونو درست زمانی افت بازار برعکس انجام میدن یعنی خورد خورد میخریدن در کف یه مقدار بیت کوین می‌رفت بالا اخبار منفی پخش میشود مردم خارج می‌شودن و مجدد قیمت میومد پایین رو کف میخردین کلا فاندامنتال مزخرفه و اصلا بهش توجه نکنید چون دقیقاً اخباری که به نفع خودشون هستش رو در هر مرحله منتشر میکنند از من گفتن من هشت ساله تجربه دارم تو بازار

اقای هاشمی… هاشمی کیه

واااااای چیزی میزنی عموجون…
بیت 19/5میلیون از 21 میلیونش استخراج شده…
بیش از 70 در صدش هم دست خود نهنگها و صرافیهاست…
اگه قیمت بیت هر چه بالاتر بره به نفع اوناست…
یواش یواش پایین میخرن و یواش یواش بالا میفروشن تو خیالات جنابعالیه.چون فکر میکنی اکثر بیتها دست مردم معمولیه…
نه داداش اشتباه میزنی بیت دست خودشونه …
سود اصلی براشون تو بالا رفتن بیت و استفاده بیشتر مردم دنیا و دولتها از ارز دیجیتاله

چی میگی واسه خودت، هرکسی اسمشو گذاشته تحلیل گر، مگه نمیبینی دامیننس بیت میل به ریزش نداره الانم تو رنجه اگه دامیننس شل کنه به پایین اونوقت الت سیزن رخ میده، اگه تحمل نداری برو پولتو بزار بانک ماهی 2 درصد سود بگیر

حرفت درسته دوست من منم حسم همینه بدبختی اینجایه که ما الت کویین داشتیم گفتیم هاوینگ میره بالا میفروشیم فرار میکنیم که نشد مجبوری موندیم بخدا

Hashemi rafsanjani

تو خجالت نمیکشی اصلا تو ثبات عقلانی نداری دم به دقیقه برعکس تحلیل قبلیت تحلیل میزاری یا یبار میگی 9ساله تو این بازارم یه بار 8سال خجالت بکش مردمو به اشتباه ننداز