مشکل در کیف پول اتمیک

سلام.دوستان من تو‌کیف پول اتمیکم تعدادی ریپل داشتم وقتی فروختم بیست عددش رو‌نتونستم جابجا کنم و الان نزدیک یک سال گذشته اما این بیست تارو اجازه نمیده چنج یا جابجا کنم.خود کیف اتمیک به من پاسخ داد که خود ریپل قفل کرده بیستارو ونه کیف پول اتمیک.حالا میخواستم بدونم عزیزانم چجوری میتونم ازاد کنم بیست تارو.خیلی ممنون میشم کمکم کنید وراهنمایی

این ۲۰ تا را هیچوقت نمیتونی برداری عزیز این کارمزد شبکه ریپل هست هروقت ریپلا بخای انتقال بدی به کیف پولی برای بار اول فقط ۱ بار ۲۰ تا کم میکنه

قیدشو بزن ۲۰ تاشو هر کیف پولی برمیداره.نگران نباش برا همه همینطوره

20تا رو برای ساخت اکانت برمیداره کلا بدی ریپل همینه نمیدونیم اگه بشه هر سکش یک ملیون کی 20 ملیون فقط میریزه دور بخاطر اکانت

اون کارمزده ازاد نمیشه

دوست عزیز این ۲۰ تا برای همیشه از طرف خود ریپل قفل خواهد بود و اصلا امکان برداشت نخواید داشت، در واقع میشه اینطور گفت که این ۲۰ ریپل کلید فعالسازی کیف پولتون برای ریپل هستش

نمیتونی ازاد کنی.اولین انتقال ریپل به کیف پول ۲۰تاکم میشه که هیچوقت قابل برداشت نیست

برای اعتبار کیف پول ریپل ۲۰ تاش قفل میشه و قابل برداشت نیست.هر کیف پولی استفاده میکردین همین بود

باهر کیف پولی ریپل بفروشی ۲۰ تا بر میداره مث اینکه !؟منم خواستم توی ولت گواردا چنج کنم ۲۰تا خواست برای کارمزد (یعنی نصف دارایی من:sweat_smile:)حالا اگه کسی راهکاری بلده ممنون اگه راهنمایی کنه :folded_hands:

دیگه امکان بازگشت وجود نداره ،ریپل وقتی به کیف پولتون اناقال میدید ۲۰ رو می سوزونه

یکی از ضعف های ریپل همینه شما فکر کن اگه بشه ۱۰ دلار کی حاضر الکی ۲۰۰ دلارش برای همیشه بلوکه بشه پس نتیجه میگیریم نهایت ریپل همین ۳و نیم دلاره