من پنج ساله تو این بازارم بعد سه سال نیم شب روز مطالعه و بالا پاین کردن چارت ده تا دوره که هیچکدومش من به سود نرسوند که هیو ضررم بود خودم متوجه یه استراتژی خیلی ساده شدم که تپ هیچ دوره ای نه دیدم نه شنیدم این من به سود رسوند ۹۰درصد مواقع هم درست میشه پیش بینی کرد بااین استراتژی الانم هرچی بگم فک میکنید منم مص اون همه ادم که اینجا هرروز یه چیزی میپرونن هستم وقتی این تحلیلی که دادم اتفاق افتاد میام ببینم واکنشتون چیه این دوهفته منتظر بالا پاین شارپ باشید دهم مرداد بیت زیر ۵۰ تیر ماه ۴۵تاچ میشه الت کوینها ۵۰درصد ریزش شت کوین میم ها یک سوم این قیمت اواخر تابستون استارت صعود زده میشه تا اسفند ماه بیت بالای ۱۸۰حداقل چند تا میم کوین هستن نمیگم شیبا ولی مص په په رشد خواهند داشت ولی معرفی کردنش جز توهین شما چیزی برام نداره بیخیالش بشم بهتره
بزن به چاااااااک
خدا شفات بده برات دعا میکنم
۱۸۰رو قبول دارم…ولی تا۵۰ مردادخردادتیر بهمن اسفند ریزش میکنه ..اینها رو بزار تو گاو صندوق دیگه تکرار نکن …چون چند ماه دیگه به خودت فحش میدی:sweat_smile:شاید یکی دو روز ۶۸ ۶۹رو ببینی ولی باید با اون هم خدا حافظی کن:sweat_smile:
اصلا بیخیال چرت و پرت گفتن شو کلا تو یدونه تحلیلت درست در نیومده عجب رویی داری مگه نگفتی دیگه کامنت نمیزاری برو خفمون کردی، ول کن سود کردی نوش جونت غصه مارا نخور
این صحبتهای شما رو یه آدم مهمی که از چارت و نمودار سر در میاره زد …بنظرم همبن اتفاق میوفته…اون ارزها رو میشه معرفی کنین ما هم استفاده کنیم ممنون میشم
داداش عضویت شما دو هفته پیش زده چطور میگی پنج سال . آیا اشتباه یا مشکل از سیستم هستش که پنج سال رو زده دوماه
دوست عزیز من به شما ایمان دارم ، ممنون که تحلیل میزارید و تحلیل های دقیقی میزارید و همیشه درست از آب در میان البته از در عقب صندلی جلو بس کن دیگه خجالت نمیکشی اینقد چرت مینویسی .
آخرشم میگی من دیگه نظر نمیدم ، فرداش اینجایی
من کاری به گفته این اقا و شما ندارم ولی وارد شدن در این سایت و روز ورود صرفا اولین روز ورود به بازار ارز که نیست یک رفیقی دارم از سال ۲۰۱۴ تو بازار ارز دیجیتال هست و حتی هنوز یک بار هم وارد این سایت نشده.
مگه این سایت امار میده که کی اولین ورودش به بازار هست خودم شخصاً یک و نیم سال بعد از اینکه در این بازار بودم با این سایت آشنا شدم
خدایی یعنی منم،،،میشه یه روزی اندازه تو بیخیال باشم:hear_no_evil_monkey:کیف داره،بیخیالی،،برم واسه خودم:rofl: